Μαμαντόπουλος: Αυξημένος ο αριθμός οικογενειών που έχουν ανάγκη την «Τσάντα της Χριστουγεννιάτικης Χαράς»

12:40 μ.μ. - Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021
12:12 μ.μ. - Τετ, 15/40/2021
Image: Μαμαντόπουλος: Αυξημένος ο αριθμός οικογενειών που έχουν ανάγκη την «Τσάντα της Χριστουγεννιάτικης Χαράς»

Κάλεσμα από τον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας να βοηθήσουμε όλοι να γεμίσουν οι «Τσάντες της χαράς»

Για μια ακόμη χρονιά οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας συλλέγουν τρόφιμα με σκοπό να διατεθούν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη αυτές τις γιορτινές ημέρες. Ο πρόεδρος του ΠΤΕΕΣ Ιεράπετρας κ. Ανδρέας Μαμαντόπουλος μίλησε στον Ηχώ 99,8 απευθύνοντας κάλεσμα προς τους συμπολίτες ώστε να βοηθήσουν και φέτος στην προσπάθεια που γίνεται. Οι ανάγκες φαίνεται ότι φέτος είναι αυξημένες. Τα στοιχεία για τις οικογένειες ή τα άτομα που έχουν ανάγκη συγκεντρώνονται από το ΠΤΕΕΣ, τους συλλόγους και την Εκκλησία και εκτιμάται ότι θα πρέπει να συγκεντρωθούν περίπου 300 «Τσάντες της Χαράς» που θα διανεμηθούν από τις 20 Δεκεμβρίου και μετά.

Παρακάτω παρατίθεται ο κατάλογος των ειδών που πρέπει να περιέχουν οι τσάντες που θα ετοιμάσετε. (Μπορείτε αν θέλετε να τοποθετήσετε στην τσάντα φάκελο με τις δικές σας ευχές, χωρίς όμως να έχετε τη δυνατότητα να γνωρίζετε σε ποια οικογένεια θα διατεθεί. Επίσης, παιχνίδια που σημαίνει ότι επιθυμείτε η τσάντα να δοθεί σε οικογένεια με παιδιά ):

2 κιλά κρέας (υπάρχουν καταψύκτες για την φύλαξη έως την ημέρα της διανομής )

2 κιλά ρύζι

2 κιλά ζάχαρη

1 κιλό φασόλια

2 κιλά αλεύρι

2 φακελάκια καφέ

6 κουτιά γάλα εβαπορέ

4 πακέτα μακαρόνια

Φέτος η συγκέντρωση των αγαθών που θα περιλαμβάνει η τσάντα θα πραγματοποιηθεί από 6 έως 23 Δεκεμβρίου (πλην Σαββάτου και Κυριακής) στο Γραφείο του Ερυθρού Σταυρού πρωί 10:00-12:00 και απόγευμα 18:00-20:00 ή τηλεφωνήστε στο 28420 – 25466 αν επιθυμείτε Εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού να έρχονται στον χώρο εργασίας σας για την παραλαβή.

Ακούστε εδώ τον κ. Μαμαντόπουλο ο οποίος αναφέρεται και στην συνέχιση της εκστρατείας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού: