Μακρύς Γιαλός: Η κατάρρευση του παππού η αιτία να ξεκινήσει η περιπέτεια μικρών παιδιών

10:34 π.μ. - Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023
10:04 π.μ. - Τετ, 26/34/2023
Image: Μακρύς Γιαλός: Η κατάρρευση του παππού η αιτία να ξεκινήσει η περιπέτεια μικρών παιδιών

Τι δήλωσε ο αντιδήμαρχος Μανώλης Βρυγιωνάκης στον Ηχώ 99,8

Με την παρέμβαση της Εισαγγελίας Λασιθίου αναζητείται η καλύτερη δυνατή λύση για δυο παιδιά από την περιοχή του Μακρύ Γιαλού Ιεράπετρας που χρήζουν ιδιαίτερης μέριμνας μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που παρουσίασε ο παππούς τους ο οποίος είχε την επιμέλειά τους μαζί με τη θεία τους

Όπως εξηγεί στον Ηχώ 99,8 ο αντιδήμαρχος στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού κ. Μανώλης Βρυγιωνάκης, οι γονείς, για διάφορους λόγους, αδυνατούν να μεριμνήσουν για τα παιδιά τους, ηλικίας 1,5 και 2,5 ετών αντίστοιχα. Η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Ιεράπετρας ανά τακτά χρονικά χρονικά διαστήματα παρακολουθούσε τα παιδιά και ήταν ενήμερη για την κατάσταση. Ώσπου με δικαστική απόφαση η επιμέλεια ήρθε στον παππού και αδερφή της μητέρας των παιδιών.

Τα παιδιά πήγαιναν κανονικά στον παιδικό σταθμό στον Μακρύ Γιαλό. Ωστόσο πριν λίγες μέρες ο 63χρονος παππούς παρουσίασε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, αρχικά στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου χρειάστηκε νοσηλεία στην εντατική. Τότε προέκυψε το θέμα που θα μείνουν τα παιδιά. Προσωρινά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας με την προγιαγιά τους. Ενημερώθηκε η Εισαγγελία για το όλο θέμα. Πλέον γίνεται προσπάθεια ώστε την επιμέλεια των παιδιών να αναλάβει η θεία τους. Παρακολουθούμε το θέμα και εάν χρειαστεί θα βοηθήσουμε όπου υπάρχει ανάγκη.

Ακούστε εδώ τον κ. Βρυγιωνάκη