Μακρύ Γιαλό :Χειροπέδες στον εκμισθωτή των θαλάσσιων σπορ για σωματική βλάβη από αμέλεια - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 14χρονος που χτύπησε με τζετ σκι

9:12 π.μ. - Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023
09:07 π.μ. - Πέμ, 13/12/2023
Image: Μακρύ Γιαλό :Χειροπέδες στον εκμισθωτή των θαλάσσιων σπορ για σωματική βλάβη από αμέλεια - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 14χρονος που χτύπησε με τζετ σκι

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Ιεράπετρας

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται το 14χρονο αγόρι που τραυματίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 12 Ιουλίου στην Ιεράπετρα, όταν το τζετ σκι στο οποίο επέβαινε προσέκρουσε σε ξύλινη κατασκευή στην παραλία του Μακρύ Γιαλού.

Το 14χρονο αγόρι φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μεταφέρθηκε διασωληνωμένο από το νοσοκομείο της Ιεράπετρας στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το Λιμεναρχείου, συνελήφθη ο εκμισθωτής των θαλασσίων μέσων αναψυχής για παραβάσεις στην ασφάλεια της συγκοινωνίας και για σωματική βλάβη από αμέλεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το λιμενικό:

«Ενημερώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 12 Ιουλίου, η Λιμενική Αρχή Ιεράπετρας για τον τραυματισμό δύο (02) ατόμων, ενός 32χρονου ημεδαπού και ενός 14χρονου αλλοδαπού, οι οποίοι επέβαιναν σε θαλάσσιο μοτοποδήλατο (jet ski) στην περιοχή Όρμου Μακρύ Γιαλού, Ιεράπετρας.

O 14χρονος, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιεράπετρας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ ο 32χρονος, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας με ιδιωτικό όχημα.

Από το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας, συνελήφθη ο εκμισθωτής των θαλασσίων μέσων αναψυχής για παράβαση του άρθρου 291 παρ.3 του Π.Κ. (παρεμβάσεις στην ασφάλεια της συγκοινωνίας) και 314 παρ. 2 του Π.Κ.(σωματική βλάβη από αμέλεια), ενώ κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων».

Νέα Κρήτη