Μαγικές εικόνες από την Ιεράπετρα - Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο - Καλές γιορτές ευχήθηκε ο Δήμαρχος (φώτο – βίντεο)

11:30 π.μ. - Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016
11:12 π.μ. - Πέμ, 15/30/2016
Image: Μαγικές εικόνες από την Ιεράπετρα - Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο - Καλές γιορτές ευχήθηκε ο Δήμαρχος (φώτο – βίντεο)

Επίσημη έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με φωταγώγηση του δέντρου και μουσική από τους VEGAS




Τα καλά της έβαλε χθες η Ιεράπετρα με τη φωταγώγηση του  χριστουγεννιάτικου δέντρο της που στολίζει την πλατεία της πόλης. Η φωταγώγηση έγινε μέσα σε ένα εορταστικό κλίμα , με την μέχρι πρότινος πρόεδρο της ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ κα Χρύσα Χατζημαρκάκη και τον αντιπρόεδρο κ. Μάνο Γεωργαλάκη να χαιρετίζουν αρχικά την εκδήλωση  και με τον Δήμαρχο  κ. Θεοδόση Καλαντζάκη να εύχεται σε όλους Καλές Γιορτές στέλνοντας όμως και τις  ιδιαίτερες ευχές του στη νεολαία. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε , το δέντρο φωταγωγήθηκε και δεκάδες βεγγαλικά φώτισαν τον γεραπετρίτικο ουρανό δημιουργώντας ένα μοναδικό θέαμα. Το συγκρότημα των VEGAS  μέσα από ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα ξεσήκωσε  μικρούς και μεγάλους που αψήφησαν το κρύο και παραβρέθηκαν στην επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ιεράπετρας