Μ. Σπυριδάκης : Εθελοντικές δράσεις καθαριότητας στο πλαίσιο του Let’s Do it Greece! διοργανώνει το Ν. Π. Δ. Δ. « ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ » Δήμου Ιεράπετρας

10:47 π.μ. - Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017
10:03 π.μ. - Δευ, 27/47/2017
Image: Μ. Σπυριδάκης : Εθελοντικές   δράσεις  καθαριότητας στο πλαίσιο του  Let’s Do it Greece!  διοργανώνει το Ν. Π. Δ. Δ. « ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ » Δήμου Ιεράπετρας

Στόχος να υιοθετηθεί ο σχολικός χώρος ως πεδίο δράσης καθαρισμού και βελτίωσης του περιβάλλοντος

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου και τη Κυριακή 02 Απριλίου 2017 το Ν. Π. Δ. Δ. « ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ » ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ σε συνεργασία με εθελοντικές ομάδες του Δήμου μας θα πραγματοποιήσει δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης στη πόλη της Ιεράπετρα, με σκοπό για ακόμη μια χρονιά, να διαδοθεί το μήνυμα του εθελοντισμού και της συνεργασίας. Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια του ‘’Let’s do it Greece’’. 
Το Ν. Π. Δ. Δ. « ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ » ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ με το Κ. Π. Ε. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ – ΝΕΑΠΟΛΗΣ, το 2ο Νηπιαγωγείο Ιεράπετρας & το Σύλλογο Γονέων του 2ου Νηπιαγωγείου Ιεράπετρας θα πραγματοποιήσουν από κοινού δράση τη Τετάρτη 29 Μαρτίου με στόχους τόσο να υιοθετηθεί ο σχολικός χώρος ως πεδίο δράσης καθαρισμού και βελτίωσης του περιβάλλοντος όσο και να ευαισθητοποιηθούν και να έρθουν σε μια πρώτη επαφή τα  λιλιπούτια νήπια με την ιδέα του εθελοντισμού και της συνεργασίας.
Οι δράσεις θα κορυφωθούν τη   Κυριακή 02 Απριλίου 2017, όπου θα υπάρξει συντονισμός του Ν. Π. Δ. Δ. « ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ » ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, του Κ. Π. Ε. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ – ΝΕΑΠΟΛΗΣ, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, του Νέου Πολιτιστικού Συλλόγου Ιεράπετρας, του μη κερδοσκοπικού συλλόγου « Crete For Life - Η Κρήτη δίνει Ζωή », του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Κάτω Χωριού Ιεράπετρας, του A2 Τμήματος του ΕΠΑΛ, του Συλλόγου Φίλων Ποδήλατου,   με άλλους φορείς σε ολόκληρη τη χώρα πραγματοποιώντας οργανωμένες εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης.
Πιο συγκεκριμένα έχουν προγραμματιστεί για εκείνη την ημέρα τρείς δράσεις, στις οποίες μπορούν όλοι μαζί να συμμετάσχουν. Ακολουθούν τα σημεία δράσεων:
i. Παλιά πόλη Ιεράπετρας ΄΄ ΚΑΤΩ ΜΕΡΑ΄΄
ii. Υδροβιότοπος Μπραμιανών
iii. Κάτω Χωριό Ιεράπετρας
 
Ακολουθεί συνέντευξη στον ΗΧΩFM του  Μ. Σπυριδάκη