Μ. Σακαδάκη: Δεν ακυρώνεται η σημερινή συναυλία με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη στην Παχειά Άμμο

11:34 π.μ. - Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020
11:07 π.μ. - Πέμ, 30/34/2020
Image: Μ. Σακαδάκη: Δεν ακυρώνεται η σημερινή συναυλία με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη στην Παχειά Άμμο

Η πρόεδρος του ΝΠ ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ στον Ηχώ 99,8 μετά την απόφαση ακύρωσης των Κυρβείων από 1 έως 10 Αυγούστου

Την ακύρωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων Κύρβεια από 1 έως 10 Αυγούστου ανακοίνωσε χθες ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης μετά από ενδελεχή συζήτηση με την πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ Δήμου Ιεράπετρας κα Μαρία Σακαδάκη μετά και τις τελευταίες εξελίξεις που δείχνουν αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού σε όλη τη χώρα.

Η κα Σακαδάκη μίλησε στον Ηχώ 99,8 λέγοντας ότι ήταν μια δύσκολη απόφαση ωστόσο αναγκαία γιατί εκείνο που προέχει είναι η υγεία μας. Πρόσθεσε ότι η συναυλία με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη θα διεξαχθεί σήμερα κανονικά στην Παχειά Άμμο. Ο αριθμός θέσεων θα είναι συγκεκριμένος για αυτό καλό θα είναι όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την συναυλία να προμηθευτούν εγκαίρως το εισιτήριό τους από το σημείο προπώλησης στο κιόσκι στην κεντρική πλατεία της Ιεράπετρας αποφεύγοντας έτσι τον συνωστισμό στην είσοδο. Τόνισε τέλος ότι είναι Υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και έξοδο αλλά και για όποιον άλλο λόγο κριθεί αναγκαία η μετακίνηση στον χώρο.

Η κα Σακαδάκη πρόσθεσε ότι αναλόγως των εξελίξεων θα συζητηθεί σε επόμενο χρόνο το ενδεχόμενο υλοποίησης εκδηλώσεων που ακυρώθηκαν, σε άλλες ημερομηνίες. Ενώ παράλληλα θα εξεταστεί εάν και πως θα συνεχιστούν οι εκδηλώσεις μετά τις 10 Αυγούστου.