Μ. Ρουμελιωτάκη: Σε νέο κτίριο φιλοξενείται από φέτος το 7ο Νηπιαγωγείο Ιεράπετρας

12:12 μ.μ. - Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2019
12:11 μ.μ. - Σάβ, 09/12/2019
Image: Μ. Ρουμελιωτάκη: Σε νέο κτίριο φιλοξενείται από φέτος το 7ο Νηπιαγωγείο Ιεράπετρας

Παράλληλα θα λειτουργήσει ένα νέο παράρτημα του 4ου Νηπιαγωγείου με πάνω από 20 μαθητές

Ο αγιασμός για την νέα σχολική χρονιά βρήκε τα παιδιά του 7ου Νηπιαγωγείου σε έναν νέο καλαίσθητο κτίριο κατασκευασμένο με σύγχρονες προδιαγραφές. Η αντιδήμαρχος κα Μαρία Ρουμελιωτάκη και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κος Βαγγέλης Μπινιχάκης παραβρέθηκαν στον αγιασμό και ευχήθηκαν καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς. Μιλώντας στον Ηχώ 99,8 η κα Ρουμελιωτάκη δήλωσε ότι στο 7ο Νηπιαγωγείο χρειάζεται να γίνουν ακόμη κάποιες παρεμβάσεις οι οποίες θα ολοκληρωθούν σταδιακά. 
 
Ανέφερε στη συνέχεια ότι στο κτίριο που στεγαζόταν το 7ο Νηπιαγωγείο (στον πεζόδρομο της οδού Λακέρδα) θα λειτουργήσει παράρτημα του 4ου Νηπιαγωγείου και θα φιλοξενηθούν πάνω από 20 παιδιά. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν οι προδιαγραφές και ο αριθμός των παιδιών για να διεκδικήσει μελλοντικά ο δήμος την ίδρυση ενός ακόμη νηπιαγωγείου.
 
Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα σχολεία, η αντιδήμαρχος είπε ότι μέσα στο καλοκαίρι έγινε σειρά εργασιών. Σε κάποια σχολεία αυτές συνεχίζονται και σε κάθε περίπτωση είναι σε συνεργασία με τις διευθύνσεις των σχολείων και τις σχολικές επιτροπές του δήμου για την αντιμετώπιση προβλημάτων που τυχόν προκύψουν μέσα στη σχολική χρονιά. 
 
Ακολουθεί συνέντευξη κας Ρουμελιωτάκη: