Μ. Λουτσέτης: Μέσα στον Ιούνιο ολοκληρώνονται εργασίες και δεντροφύτευση στον πεζόδρομο της Κοθρή

10:26 π.μ. - Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017
10:05 π.μ. - Τετ, 31/26/2017
Image: Μ. Λουτσέτης: Μέσα  στον Ιούνιο ολοκληρώνονται  εργασίες και  δεντροφύτευση στον πεζόδρομο της Κοθρή

Εργασίες απάμμωσης στο αλιευτικό καταφύγιο και την προβλήτα

Εργασίες για να τοποθετηθούν οπτικές ίνες για αναβάθμιση υπηρεσιών  πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο από τον ΟΤΕ σε πολλούς δρόμους της Ιεράπετραw όπου έχουν δημιουργηθεί πολλές τομές. Ο αντιδήμαρχος κ. Μάνος Λουτσέτης ανέφερε σχετικά ότι έχει δοθεί άδεια για τις εργασίες, την ευθύνη για την αποκατάσταση των τομών έχει ο  εργολάβος που εκτελεί το έργο του ΟΤΕ και οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα σε έναν περίπου μήνα. Ανάλογες παρεμβάσεις θα γίνουν και στα χωριά .
Πρόσθεσε στη συνέχεια ότι συνεχίζονται αυτή την περίοδο οι εργασίες ολοκλήρωσης του πεζόδρομου στην οδό Κοθρή. Εκτιμάται ότι μέσα στον Ιούνιο θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες και θα γίνει και η φύτευση δέντρων.
Κατόπιν ανέφερε ότι περιμένουν  να ανοίξουν προγράμματα για να μπορέσουν να υλοποιήσουν μελέτες που έχει εκπονήσει  η υπηρεσία όπως είναι η μελέτη για το οικόπεδο ΜΙΝΩΣ που είναι απέναντι από το παραλιακό σχολικό συγκρότημα. Επιπλέον εγκρίθηκαν τα τεύχη δημοπράτησης για το 7ο Νηπιαγωγείο , δημοπρατήθηκε το έργο ανάπλασης της πλατείας του Κάτω Χωριού κ.α.  Τέλος ο κ. αντιδήμαρχος αναφέρθηκε στις εργασίες απάμμωσης που γίνονται στην προβλήτα όπου αράζουν τα πλοία για τη Χρυσή.  Αλλά και στη μελέτη που εκπονείται γα τη μεταφορά νερού από τη Σαρακίνα ως το υδραγωγείο για να εξυπηρετηθούν ανάγκες ύδρευσης, ένα έργο ιδιαίτερα σημαντικό για την Ιεράπετρα.  
 
 
Ακολουθεί συνέντευξη Μ. Λουτσέτη: