Μ. Λουτσέτης : Αύριο η οδική σήμανση, την Πέμπτη ο εργολάβος στην οδό Κοθρή

10:11 π.μ. - Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016
10:01 π.μ. - Δευ, 11/11/2016
Image: Μ. Λουτσέτης : Αύριο η οδική σήμανση, την Πέμπτη ο εργολάβος στην οδό  Κοθρή

Τα συνεργεία του Δήμου Ιεράπετρας κλείνουν λακκούβες και αποκαθιστούν ζημιές από τη βροχή

Επί ποδός σήμερα συνεργεία του Δήμου για να κλείσουν λακκούβες και να αποκαταστήσουν ζημιές από τη βροχή. Πολλές μάλιστα λακκούβες ήταν  ιδιαίτερα επικίνδυνες και η αποκατάσταση ήταν αναγκαία. Εντονότερο ήταν το πρόβλημα στα σημεία των δρόμων όπου η υπηρεσία ύδρευσης το τελευταίο διάστημα εκτελεί εργασίες. Οι ήδη υπάρχουσες λακκούβες στα σημεία αυτά μεγάλωσαν ακόμη περισσότερο και ο κίνδυνος ατυχήματος ήταν μεγάλος. Ο αντιδήμαρχος κ. Μάνος Λουτσέτης δήλωσε στον ΗΧΩ ότι ήδη από χθες τα συνεργεία του δήμου άρχισαν να αποκαθιστούν προβλήματα που προέκυψαν από τη βροχή επισημαίνοντας ότι όσο καλά και εάν είσαι προετοιμασμένος όταν τα καιρικά φαινόμενα έχουν τέτοια ένταση δεν μπορείς να αποφύγεις κάποια μικροπροβλήματα. ΄
Είπε ακόμη ότι με το που τελειώσουν οι παρεμβάσεις αυτές θα ξεκινήσει η προετοιμασία από την υπηρεσία για την έναρξη των εργασιών στην οδό Κοθρή. Η υπηρεσία θα πρέπει να φροντίσει για την οδική σήμανση ώστε να διευκολυνθεί η κίνηση των οχημάτων μετά και  τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα γίνουν   λόγω των εργασιών.  Στο εξής  λοιπόν , τα οχήματα που θα εισέρχονται στο κέντρο της πόλης δεν θα διασχίζουν την οδό Κοθρή με κατεύθυνση από την πλατεία Κανουπάκη προς την έξοδο για Σητεία. Η έξοδος των οχημάτων από την παραλία προς την πλατεία  θα πραγματοποιείται από την οδό Σερέπετση και τα οχήματα θα οδεύουν αριστερά από την πλατεία Ελευθερίας προς την πλατεία Κανουπάκη και από εκεί είτε προς την οδό  Δημοκρατίας είτε προς την οδό Κύρβα.


 
Μίλησε ακόμη,  για το πρόβλημα με τα νερά που μπαίνουν στο χώρο που στεγάζεται  ΚΕΦ ,  για τον δρόμο της Γρα Λυγιάς που εξακολουθεί να πλημμυρίζει παρόλο που έχουν γίνει έργα στην περιοχή, για το δρόμο που πλημμυρίζει μπροστά στα Λύκεια της πόλης και τέλος έκανε αναφορά στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.