Μ. Λιαπάκης: Γιατί συμμετέχω στο κεντρικό ψηφοδέλτιο με τον συνδυασμό του Γ. Γουλιδάκη

12:58 μ.μ. - Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2023
12:09 μ.μ. - Τετ, 06/58/2023
Image: Μ. Λιαπάκης: Γιατί συμμετέχω στο κεντρικό ψηφοδέλτιο με τον συνδυασμό του Γ. Γουλιδάκη

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δήμος Ιεράπετρας – Προοπτική για το μέλλον» μιλά στον Ηχώ 99,8

Ο κ. Μιχάλης Λιαπάκης σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Ιεράπετρας με την παράταξη του Α. Πανταζή και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δήμος Ιεράπετρας – Προοπτική για το μέλλον» με επικεφαλής τον Γ. Γουλιδάκη, φιλοξενήθηκε σήμερα στον Ηχώ 99,8. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε στα θέματα που απασχολούν την πόλη και τις περιοχές που περιλαμβάνονται στην Δημοτική Κοινότητα, Γρα Λυγιά, Κεντρί, Βαϊνιά, Καπίστρι. Μεταξύ αυτών θέματα καθαριότητας, παιδικές χαρές που είναι κλειστές , εργατικές κατοικίες παραμελημένες, σχολικές υποδομές που χρήζουν βελτιώσεων με έμφαση στο Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου όπου είναι πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων. Έκανε λόγο για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν ως Δημοτική Κοινότητα να παράξουν έργο. Έκανε αναφορά στην παγία προκαταβολή και το πόσο δύσκολο ήταν να βρουν εργαζόμενους στην καθαριότητα ώστε να συμβάλλουν και εκείνοι ως Δ.Κ. προκειμένου να είναι η πόλη καθαρή. Άφησε τέλος σαφείς αιχμές για μη διάθεση συνεργασίας από τη δημοτική αρχή και σημείωσε ότι πολλές φορές οι προτάσεις της Δημοτικής Κοινότητας δεν εισακούστηκαν.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον κ. Γουλιδάκη λέγοντας καταρχάς ότι ήταν συλλογική απόφαση της παράταξης Πανταζή για συμπόρευση με τον Γ. Γουλιδάκη. Υπάρχουν κοινά οράματα και στόχοι και διάθεση για συνεννόηση και συνεργασία για το καλό του τόπου.

Παρέμβαση στην εκπομπή έκανε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κ. Γιώργος Χατζάκης ο οποίος είναι εκλεγμένος με την παράταξη Α. Πετρά.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη: