Μ. Κτιστάκη: Μετά το ραντεβού με την ΥΠΕ οι αποφάσεις της Επιτροπής Αγώνα Ιεράπετρας για τη μορφή αγώνα

10:30 π.μ. - Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017
10:03 π.μ. - Δευ, 20/30/2017
Image: Μ. Κτιστάκη: Μετά το ραντεβού με την ΥΠΕ οι αποφάσεις της Επιτροπής Αγώνα Ιεράπετρας  για τη μορφή αγώνα

Η Επιτροπή αγώνα Ιεράπετρας ανασυγκροτείται και οργανώνεται

Συνεδρίασε εκ νέου την Κυριακή το βράδυ η Επιτροπή Αγώνα Ιεράπετρας. Το ΤΕΙ, το Νοσοκομείο και τα ασφαλιστικά ταμεία ήτα τα κυρίως θέματα που συζητήθηκαν. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ΗΧΩFM η κα  Μαρία Κτιστάκη ανέφερε ότι δεν έχει οριστεί ακόμη το ραντεβού με την Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ και αναμένουν την απάντηση της Διοικήτριας στο αίτημά τους για συνάντηση. Επιπλέον αποφασίστηκε να συνταχθεί ένα κείμενο που θα εκφράζει την Επιτροπή και τους φορείς για τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.
 
Η Επιτροπή ανασυγκροτείται , συσπειρώνεται ξανά  και αυτό φαίνεται από τη συμμετοχή. Από εκεί και πέρα αυτό που προέκυψε από τη συνάντηση  Πρέπει να οργανώσουμε τα πράγματα για να βγούμε στους δρόμους  μέσα από μια προσπάθεια που  θα είναι συλλογική δουλειά συλλόγων και φορέων μαζί με την Επιτροπή αγώνα.  Υπάρχουν σκέψεις και προτάσεις για το πώς θα γίνει η οργάνωση με στόχο την ενημέρωση των πολιτών  καταρχήν, να γίνει συνάντηση με την Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ και στη συνέχεια θα αποφασιστεί η μορφή αγώνα και πως θα γίνουν οι διεκδικήσεις γιατί δεν πρέπει τελικά να υπάρχει εφησυχασμός.  Οι αγώνες έχουν φέρει αποτέλεσμα σημείωσε η κα Κτιστάκη. 
 
Στη συνάντηση εκτός από τους εκπροσώπους συλλόγων και φορέων  παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Γιώργος  Προϊστάκης και της ελάσσονος κ. Μιχάλης Μαχαιράς


Aκολουθεί συνέντευξη κα Κτιστάκη