Μ. Διονέλλης: Το ΜέΡΑ 25 - Συμμαχία για τη Ρήξη θα είναι δίπλα σου στη λαίλαπα που έρχεται

11:32 π.μ. - Τρίτη, 23 Μαΐου 2023
11:05 π.μ. - Τρί, 23/32/2023
Image: Μ. Διονέλλης: Το ΜέΡΑ 25 - Συμμαχία για τη Ρήξη θα είναι δίπλα σου στη λαίλαπα που έρχεται

Πρέπει να σκεφτούμε ποιος θα είναι η αντιπολίτευση στη Βουλή

Το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαϊου και τα μηνύματα για το ΜεΡΑ 25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, ανέλυσε μιλώντας στον Ηχώ 99,8 ο κ. Μάριος Διονέλλης δημοσιογράφος, υποψήφιος με το ΜεΡΑ 25.

Θεωρώ, είπε, ότι το αποτέλεσμα είναι κακό για την κοινωνία. Δεν είναι νίκη της ΝΔ είναι ήττα του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα βήματα που κάνει πίσω η Αριστερά τα χρεώνεται ολόκληρη η κοινωνία και οδηγούν σε ακόμη χειρότερη Δεξιά, ας μου επιτραπεί η έκφραση. Όταν η αριστερά έχει συνθηκολογήσει οδηγούμαστε σε μια πιο σκληρή δεξιά.

Η αδυναμία της αριστεράς είναι ήττα της κοινωνίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε ένα αστικό, αρχηγικό κόμμα και πρέπει να δει το όλο θέμα πιο εσωτερικά και με ποιο κομμάτι της κοινωνίας θέλουν να είναι. Αυτό το συνονθύλευμα, στο όνομα της αριστεράς, δεν πείθει. Ο σχηματισμός αυτός του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να απευθυνθεί στον λαό.

Σε ότι αφορά το ΜέΡΑ 25 είναι ένα αποτέλεσμα πιο κάτω από τις προσδοκίες. Η εύκολη δικαιολογία θα μπορούσε πχ να είναι ότι μας πολέμησαν τα μέσα ενημέρωσης, που μας πολέμησαν.

Η κοινωνία ασχολήθηκε, άκουσε το ΜέΡΑ 25. Οι θέσεις για το ΔΗΜΗΤΡΑ, για τη ρήξη, τρόμαξαν την κοινωνία. Η ρήξη θεωρούμε ότι είναι η λύση για να πάει η χώρα μπροστά. Αλλά η κοινωνία δεν είναι έτοιμη για τη ρήξη.

Η χώρα επέλεξε να ενισχύσει τον δυνάστη της. Παρά τα όσα καταγγέλλονταν, για υποκλοπές, τραγωδία στα Τέμπη κλπ η ΝΔ δεν έχει απώλειες.

Σε αυτόν τον Αρμαγεδδώνα, τη λαίλαπα που έρχεται πρέπει να σκεφτείς ποιος θέλεις να είναι δίπλα σου. Επίσης πρέπει να σκεφτούμε ποιος θα είναι η αντιπολίτευση στη Βουλή, σημείωσε και σχολίασε το πως πάμε στις επόμενες εκλογές και γιατί το ΜέΡΑ αξίζει να είναι στη Βουλή.