Μ. Θραψανιώτης: “θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη νέα εκλογική μάχη”

4:17 μ.μ. - Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023
04:05 μ.μ. - Τετ, 24/17/2023
Image: Μ. Θραψανιώτης: “θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη νέα εκλογική μάχη”

Το μήνυμα για τις νέες εκλογές της 25ης Ιουνίου

Η εκλογική αναμέτρηση έφερε ένα δύσκολο κι αρνητικό αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Όσο κι αν το αποτέλεσμα πληγώνει, δεν είναι η ώρα της εσωστρέφειας, είναι η ώρα της σκέψης και της δράσης.

Το εκλογικό μας αφήγημα κρίθηκε και τώρα ήρθε η ώρα κομβικών αποφάσεων και για εμάς, αλλά και για την κοινωνία.

Οι δεύτερες εκλογές πρέπει να μας βρουν όλους ενωμένους, με στόχο την προστασία των κοινωνικών κεκτημένων και διεκδίκηση ακόμα περισσότερων για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία του μέχρι σήμερα δεν αναμείχθηκε σε σκάνδαλα, σε κατάχρηση εξουσίας, σε πελατειακές σχέσεις. Ακόμα και μετά από μία οδυνηρή ήττα μπορούμε να ανασυγκροτηθούμε και να ανακάμψουμε.

Καλούμαστε όλοι μας να δώσουμε την επικείμενη εκλογική μάχη με αυταπάρνηση και με εποικοδομητική σκέψη για την ανατροπή στην οποία πιστεύουμε .

Από την πλευρά μου θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, τους φίλους και συντρόφους που στάθηκαν δίπλα μου σ αυτή την προσπάθεια και τους συνυποψήφιους μου για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε.

Να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που είναι πάντα δίπλα μου.

Τέλος ευχαριστώ τα μέσα ενημέρωσης, για την Φιλοξενία τους.

ΜΑΝΟΛΗΣ ΘΡΑΨΑΝΙΩΤΗΣ