Μ. Γερακιανάκης : Τα ΥΣΤΕΡΑ του ΚΟΣΜΟΥ......, κάλεσαν την Αστυνομία για τα μεγάφωνα του Ι.Ν. Μιχαήλ Αρχαγγέλου Ιεράπετρας

11:42 π.μ. - Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016
11:08 π.μ. - Πέμ, 11/42/2016
Image: Μ.  Γερακιανάκης : Τα ΥΣΤΕΡΑ του ΚΟΣΜΟΥ......, κάλεσαν την Αστυνομία για τα μεγάφωνα του  Ι.Ν. Μιχαήλ Αρχαγγέλου Ιεράπετρας

Η ανάρτηση του Μ. Γερακιανάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τα ΥΣΤΕΡΑ του ΚΟΣΜΟΥ......
Σήμερα εορτή των Ταξιαρχών Μιχαήλ & Γαβριήλ (Μεγάλη η Χάρη τους!!!!), πανηγυρίζει και η εκκλησία του Μιχαήλ Αρχαγγέλου Ιεράπετρας όπου στις 8:05 ένας περίοικος ενοχλήθηκε από τα μεγάφωνα και την ψαλμωδία.
Αφού πρώτα ήρθε με την καρέκλα του, τον καφέ του και το ραδιοφωνάκι του στη διαπασών στην είσοδο τις εκκλησίας, αμέσως μετά τηλεφώνησε στην αστυνομία, λέγοντας το αίτημα του και πως περιμένει να δει αν θα ανταποκριθούν.
Ο υπεύθυνος χωρίς καθυστέρηση και τηρώντας το γράμμα του νόμου, έστειλε 2 αστυνομικά όργανα παρακαλώ, που μέσα σε 5 λεπτά ήταν μπροστά στη πόρτα του Ιερού και ζήτησαν από τον ιερέα να κλείσει τα εξωτερικά ηχεία, όπως και έγινε.
Αφού πρώτα δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Αστυνομία της Ιεράπετρας, για την άμεση αντίδραση της, στην αποκατάσταση της νομιμότητας και της τάξης, θέλω να αναφέρω ότι ο προαναφερόμενος πολίτης είναι αυτός που χρόνια τώρα δεν χάνει ευκαιρία να δείχνει την αντιπάθεια του στην ύπαρξη της αστυνομίας και ο μοναδικός που ήταν αντίθετος στην στήριξη του Α.Τ. Ιεράπετρας και μάλιστα δημόσια, κατά το τελευταίο συλλαλητήριο μπροστά από το δημαρχείο μας.
Σήμερα όμως με περίσσια άνεση την χρησιμοποίησε για να κάνει τη <<δουλειά>> του........
Χρόνια Πολλά !!!!!!!