Λουκέτο για 48 ώρες σε δύο επιχειρήσεις στην Κρήτη

9:36 π.μ. - Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018
09:09 π.μ. - Παρ, 14/36/2018
Image: Λουκέτο για 48 ώρες σε δύο επιχειρήσεις στην Κρήτη

Πληθώρα φορολογικών παραβάσεων σε καταστήματα

Συνεχίζεται το «σαφάρι» ελέγχων στην Κρήτη για καταστήματα που έχουν προβεί σε παραβάσεις.
 
Μάλιστα δυο επιχειρήσεις «σφραγίστηκαν» στα Χανιά ,στα Φαλάσαρνα και τη Δημοτική Αγορά, μετά τον εντοπισμό πληθώρας φορολογικών παραβάσεων.
 
Σύμφωνα με την ενημέρωση από τη ΔΟΥ Χανίων:
 
"Κατόπιν εντολής του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, οι Υπηρεσίες της,  διεξάγουν καθημερινά  φορολογικούς ελέγχους.
 
Κατά τους ελέγχους που διεξήγαγαν συνεργεία της Α.Α.Δ.Ε., τις προηγούμενες ημέρες διαπιστώθηκε πληθώρα φορολογικών παραβάσεων. Δύο εξ αυτών, ενεργοποίησαν τις κυρώσεις του αρ. 13Α του Ν.2523/1997, που προβλέπει την άμεση αναστολή λειτουργίας επαγγελματικών εγκαταστάσεων για 48  ώρες. Οι επιχειρήσεις που εφαρμόστηκαν το προαναφερόμενα μέτρα επιχειρούν στα Φαλάσσαρνα και στο χώρο της Δημοτικής Αγορά Χανίων.
 
Υπάλληλοι της Δ.Ο.Υ. Χανίων σε συνεργασία με την αστυνομία προχώρησαν στην προβλεπόμενη από το νόμο σφράγιση των ανωτέρω επιχειρήσεων για 48/ώρες.
 
Εφαρμόζοντας τις εντολές του Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε.,  κλιμάκια προληπτικού ελέγχου της βρίσκονται καθημερινά, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, με ελέγχους σε όλο το νομό, πολλές φορές πλέον του ενός ταυτόχρονα, σε υπηρεσία για την εφαρμογή της φορολογικής νομοθεσίας".
 
 
neakriti.gr