Ληστές πυροβόλησαν με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών στην Κηφισιά

6:19 μ.μ. - Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016
06:12 μ.μ. - Τετ, 14/19/2016
Image: Ληστές πυροβόλησαν με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών στην Κηφισιά

Εισέβαλαν στο λογιστήριο εργοστάσιο αλλαντίκων

Τους τέσσερις κουκουλοφόρους της αιματηρής ληστείας σε εργοστάσιο αλλαντικών στην Κηφισιά αναζητά η αστυνομία. Οι δράστες πυροβόλησαν και τραυμάτισαν ελαφρα το γιο και τον αδελφό του ιδιοκτήτη και όταν διέφυγαν και καταδιώχθηκαν από τους αστυνομικούς, πυροβόλησαν εναντίον τους.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας,οι τέσσερις κουκουλοφόροι, οπλισμένοι με όπλα τύπου καλάσνικοφ, εισέβαλαν λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι στο λογιστήριο της επιχείρησης όπου τραυμάτισαν τους δύο  προαναφερθέντες. 
Οι δράστες, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, πυροβόλησαν στον πράδρομο της εθνικής οδού και εναντίον αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ, που  μόλις είχε φτάσει στο χώρο της ληστείας.
 Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ληστές, σε μικρή απόσταση από το εργοστάσιο, έκαψαν ένα αυτοκίνητο μαύρο, μάρκας BMW, στο οποίο επέβαιναν και διέφυγαν με άλλο όχημα, χρώματος ασημί.
Ένα δεύτερο καμμένο όχημα βρέθηκε κατά τις έρευνες των αστυνομικών στον Ασπρόπυργο λίγο μετά τη ληστεία και εκτιμάται από τους αστυνομικούς ότι ήταν των δραστών. Είναι μάρκας «Audi», και εντοπίστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις που καταδίωκαν τους κουκουλοφόρους, στην οδό Αγίου Γεωργίου, που οδηγεί στην Χασιά.
Εκτιμάται ότι οι κακοποιοί γνώριζαν για τα χρήματα που υπήρχαν στο λογιστήριο του εργοστασίου, τα οποία προορίζοταν για την πληρωμή του προσωπικού (μισθός και δώρο Χριστουγέννων) και είχαν οργανώσει καλά την εισβολή.
Το γεγονός ότι ήταν καλά οργανωμένοι, φαίνεται και από το ότι χρησιμοποίησαν δύο αυτοκίνητα για τη διαφυγή και ήταν βαριά οπλισμένοι.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό των κουκουλοφόρων ληστών, διεξάγονται, κυρίως, στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής.