Λήγει σήμερα 17/8 η προθεσμία εγγραφών σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς της Ιεράπετρας μέσω ΕΣΠΑ

12:10 μ.μ. - Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022
12:08 μ.μ. - Τετ, 17/10/2022
Image: Λήγει σήμερα 17/8  η προθεσμία εγγραφών  σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς της Ιεράπετρας μέσω ΕΣΠΑ

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά - Στον Ηχώ 99,8 η πρόεδρος του Ν.Π. ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ Μαρία Σακαδάκη

Μέχρι σήμερα 17 Αυγούστου γίνεται η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα της Δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», περιόδου 2022-2023.

Η πρόεδρος του ΝΠ ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ κα Μαρία Σακαδάκη μίλησε στον Ηχώ 99,8 λέγοντας ότι οι γονείς και κηδεμόνες των παιδιών που θέλουν, μέσω ΕΣΠΑ, να εγγράψουν τα παιδιά τους στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Ιεράπετρας θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους. Το προσωπικό του Ν.Π. είναι στη διάθεση των γονέων που δεν γνωρίζουν τη διαδικασία προκειμένου να τους βοηθήσουν να κάνουν την αίτηση. Τα αποτελέσματα για τους δικαιούχους του voucher αναμένεται να ανακοινωθούν τέλος του μήνα.

Ακούστε εδώ την κα Σακαδάκη

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr – paidikoi.eetaa.gr) και από κινητό τηλέφωνο ή τάμπλετ, με τη χρήση των κωδικών Taxisnet.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι γονείς ή τα πρόσωπα που έχουν τη γονική μέριμνα ή την επιμέλεια, ανάδοχοι γονείς, επίτροποι ή συμπαραστάτες, νόμιμοι εκπρόσωποι βρεφών και παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, που επιθυμούν τη φιλοξενία των παιδιών τους, σε δομές αντίστοιχες με την ηλικία τους.