Λάρισα - Ξυλοδαρμός αστυνομικού: Εξοργιστική δικαιολογία του συζύγου - "Ήμουν μεθυσμένος και δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο πολύ"

4:27 μ.μ. - Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2023
04:08 μ.μ. - Δευ, 07/27/2023
Image: Λάρισα - Ξυλοδαρμός αστυνομικού: Εξοργιστική δικαιολογία του συζύγου - "Ήμουν μεθυσμένος και δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο πολύ"

Η εξοργιστική δικαιολογία του συζύγου για τον ξυλοδαρμό της αστυνομικού γυναίκας του στη Λάρισα. "Δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο...".

Εξοργίζουν κάθε άνθρωπο τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς ο σύζυγος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης ταβέρνας στη Λάρισα, ο οποίος ξυλοκόπησε βάναυσα την αστυνομικό γυναίκα του. Θέλοντας να δικαιολογηθεί για την αποτρόπαια πράξη του, δήλωσε: Ήμουν μεθυσμένος και δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο πολύ, γράφει το onlarissa.gr.

Η γυναίκα βρίσκεται στο νοσοκομείο έχοντας πια διαφύγει τον κίνδυνο, αλλά βιώνοντας φοβερούς πόνους από τα άγρια χτυπήματα του άντρα της. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 53χρονος ξυλοκοπούσε επί μία ώρα και ένα τέταρτο (από τις 3 τα χαράματα ως τις 4 και 15) την 43χρονη Αστυνόμο Α’ (πρόσφατα είχε πάρει και προαγωγή), υποδιοικητή αστυνομικού τμήματος στην περιοχή της Λάρισας. Ο δράστης τη χτυπούσε αλύπητα με μπουνιές και κλωτσιές σε όλο της το σώμα, προκαλώντας της ρήξεις ουροδόχου κύστης, νεφρού, και κατάγματα σε χέρια, πόδια, πρόσωπο, σιαγόνες και άλλα σημεία του σώματος.

Η αστυνόμος είχε υποβάλλει μήνυση για απειλή, στο παρελθόν, στον τότε σύζυγό της, ιδιοκτήτη ταβέρνας στη Νεάπολη Λάρισας και το ζευγάρι ήταν σε διάσταση. Όμως, το τελευταίο χρονικό διάστημα ο 52χρονος έκανε προσπάθειες επαναπροσέγγισης, τις οποίες αποδέχθηκε δοκιμαστικά η αστυνομικός. Έμεναν στο ίδιο σπίτι, ωστόσο η αστυνομικός διαπίστωσε πως τίποτα δεν είχε αλλάξει στον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του, με την παθολογική ζήλια του να είναι ανυπόφορη. Τότε του είπε πως πρέπει να διακόψουν οριστικά. Αυτή στάθηκε η αφορμή για την αποτρόπαιη επίθεση εναντίον της.