Λαμπερή η τελετή λήξης των Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ - Μουσικής - Κινηματογράφου Γαστρονομίας στην Ιεράπετρα

11:33 π.μ. - Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022
11:08 π.μ. - Τετ, 17/33/2022
Image: Λαμπερή η τελετή  λήξης των Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ - Μουσικής - Κινηματογράφου  Γαστρονομίας στην Ιεράπετρα

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι βοήθησαν από την καλλιτεχνική Διευθύντρια Ελένη Βλάσση

Μέσα σε ένα χαρούμενο κλίμα και με πολλές βραβεύσεις πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο η τελετή λήξης του 9ου Διεθνούς Φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας & awards, του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κρήτης & Awards, το τρίτο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής, το τρίτο Φεστιβάλ Γαστρονομίας ανατολικής Κρήτης, με καλλιτεχνική διευθύντρια την κα Ελένη Βλάσση. Ωστόσο οι διαδικτυακές προβολές και εκδηλώσεις θα συνεχιστούν έως τις 20/8.

Κατά την τελετή λήξης εκτός από την Απονομή Βραβείων το πρόγραμμα περιλάμβανε μουσικοχορευτικά δρώμενα από το σχήμα Στεφανάκηδες και τη Σχολή Χορού Δημήτρη Καπαράκη καθώς και ένα αφιέρωμα στην "Κακοποιημένη Γυναίκα" με προβολή του ντοκιμαντέρ της Ελένης Βλάσση «Μένουμε Ζωντανές».

hxonews

Ανάμεσα στους τιμηθέντες για τη συμμετοχή του σε ένα από τα ντοκιμαντέρ ήταν ο ηθοποιός Δημήτρης Λάλος γνωστός από τη σειρά Σασμός ο οποίος μάλιστα απέσπασε το Βραβείο Α΄ αντρικού ρόλου στην ελληνική ταινία μυθοπλασίας (ΑΓΕΛΗ ΠΡΟΒΑΤΩΝ του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ)

hxonews

Δείτε αποσπάσματα από την τελετή λήξης.

-

Η κα Βλάσση μίλησε στον Ηχώ 99,8 ευχαριστώντας όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους τα Φεστιβάλ, όσους συμμετείχαν και όλους όσοι βοήθησαν για την υλοποίησή τους. Όπως τόνισε ήδη από Σεπτέμβρη ετοιμάζονται για τα επόμενα Φεστιβάλ αυτά του 2023 που θα έχουν πολλές εκπλήξεις, καινοτομίες αλλά και αφιερώματα μιας και συμπληρώνονται 10 χρόνια από την έναρξη του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας και awards.

hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews