Λαμία: Προσπάθησε να σφάξει τη γυναίκα του στην πλατεία

9:55 μ.μ. - Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019
09:08 μ.μ. - Τρί, 13/55/2019
Image: Λαμία: Προσπάθησε να σφάξει τη γυναίκα του στην πλατεία

Προηγήθηκε έντονος καβγάς μεταξύ ζευγαριού

Σοκαρισμένοι είναι ακόμα όσοι έγιναν μάρτυρες του τσακωμού ενός ζευγαριού, στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία. Η έντονη διαφωνία τους κατέληξε σε επίθεση και άγριο μαχαίρωμα μιας 43χρονης γυναίκας.
 
 
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, γύρω στις 15.00, ένα ζευγάρι -που έχει κατ’ επανάληψη απασχολήσει τις Aρχές για ναρκωτικά- τσακωνόταν στην πλατεία. Την ώρα που η γυναίκα προσπάθησε να φύγει, εκείνος την άρπαξε και με ένα ξυραφάκι και τη «χαράκωσε» στο πρόσωπο.
 
Το ευτύχημα είναι ότι δεν τη βρήκε στην καρωτίδα, καθώς η γυναίκα αμύνθηκε. Οι πληγές όμως ήταν βαθιές και το θύμα έχασε πάρα πολύ αίμα. Πρώτη στο σημείο έφτασε η ΔΙΑΣ, με τον έναν αστυνομικό να αναλαμβάνει αμέσως δράση και να προσπαθεί να σταματήσει την αιμορραγία πιέζοντας την πληγή της γυναίκας. Η επέμβασή του ήταν πραγματικά σωτήρια για την 43χρονη.
 
Συνάδελφοί του, της Άμεσης Δράσης έσπευσαν προς αναζήτηση του δράστη, ο οποίος λίγο αργότερα συνελήφθη. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με επιπλέον συνοδό διασώστη φρόντισαν για την άμεση και ασφαλή διακομιδή της γυναίκας στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.
 
Σημειώνεται πως ο αλλοδαπός σύντροφός της είναι πρόσφατα αποφυλακισθείς από τις Φυλακές Δομοκού.