Κύρβεια 2022: Συναυλία με τη Ρίτα Αντωνοπούλου και το Μανόλη Ανδρουλιδάκη

10:57 π.μ. - Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022
10:08 π.μ. - Δευ, 08/57/2022
Image: Κύρβεια 2022: Συναυλία με τη Ρίτα Αντωνοπούλου και το Μανόλη Ανδρουλιδάκη

Στο 3ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας (είσοδος ΕΠΑΛ)

 Η Ρίτα Αντωνοπούλου και ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης παρουσιάζουν ένα σμίξιμο λόγου και μουσικής, με θέμα τη δύναμη του «ΜΑΖΙ» και τραγούδια που υμνούν την αφύπνιση της ψυχής ,του έρωτα και την αισιοδοξία. 

Η Ρίτα Αντωνοπούλου επανέρχεται με μια καθηλωτική παράσταση που δημιουργήθηκε με στόχο να μας θυμίσει τη δύναμη της ενότητας με ένα ρεπερτόριο που μιλάει κατευθείαν στην ψυχή και με τη μοναδική της εκφραστικότητα και ερμηνεία μας καλεί να βρούμε μέσα μας την πίστη στον άνθρωπο και στον εαυτό μας και να συνειδητοποιήσουμε ότι μπορούμε στ’ αλήθεια να αλλάξουμε τον κόσμο. Δημιουργός σε αυτό το μουσικό σύμπαν είναι ο σπουδαίος σολίστ και συνθέτης Μανόλης Ανδρουλιδάκης, ο οποίος  για πρώτη φορά  συνδυάζει την κιθαριστική του δεινότητα με προηχογραφημένες ενορχηστρώσεις του, όπου έχει παίξει ο ίδιος όλα τα όργανα, σκηνοθετώντας έτσι όλο το μουσικό περιβάλλον της παράστασης.

Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια artistic lighting μουσικοθεατρική παράσταση, που μας ξαναθυμίζει ότι ΜΑΖΙ έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε τον κόσμο.

«Ένα όνειρο που ονειρευόμαστε μόνοι μας είναι απλά ένα όνειρο. Ένα όνειρο που ονειρευόμαστε μαζί με άλλους είναι πραγματικότητα»  Γιόκο Όνο

  Η  παραπάνω εκδήλωση  συνδιοργανώνετε  από  την Περιφέρεια  Κρήτης Περιφερειακή  Ενότητα  Λασιθίου και  η είσοδος είναι  ελεύθερη για  όλους.

Με  εκτίμηση

Η Πρόεδρος  του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΤΙ.Α

Μαρία  Σακαδάκη

Είσοδος: Ελεύθερη.

Χώρος: 3ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας (είσοδος ΕΠΑΛ.)

Έναρξη 21:30

Συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου

Η Ρίτα Αντωνοπούλου μας μίλησε στον ΗΧΩ 99,8