Κύρβεια 2020 - Ιεράπετρα: «Στηρίζουμε τον Πολιτισμό - Τηρούμε τα Μέτρα»

10:45 π.μ. - Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020
10:07 π.μ. - Δευ, 20/45/2020
Image: Κύρβεια 2020 - Ιεράπετρα: «Στηρίζουμε τον Πολιτισμό - Τηρούμε τα Μέτρα»

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ενημερωτική συνάντηση της Οργανωτικής Επιτροπής υπό την πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Δήμου Ιεράπετρας με το Π.Τ. Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας παρουσία εθελοντών

Με στόχο την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή των Πολιτιστικών εκδηλώσεων «Κύρβεια 2020» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ενημερωτική συνάντηση της Οργανωτικής Επιτροπής υπό την πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Δήμου Ιεράπετρας κας Μαρίας Σακαδάκη Μπαχλιτζανάκη με το Π.Τ. Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας παρουσία εθελοντών. Στόχος η ενημέρωση για τη λήψη των απαραίτητων προληπτικών μέτρων λόγω πανδημίας του κορωνοϊού με βάση τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις των αρμόδιων Υπουργείων.

hxonews

Στον χαιρετισμό της η κα Σακαδάκη τόνισε οτι με ασφάλεια και λήψη αναγκαίων μέτρων, η Ιεράπετρα και φέτος στηρίζει τον πολιτισμό, στηρίζει τον θεσμό των Κυρβείων.

Ευχαρίστησε για τη συνεργασία το Π.Τ. ΕΕΣ Ιεράπετρας που αναλαμβάνει την οργάνωση και εκπαίδευση των εθελοντών, αλλά και κάθε εθελοντή που θα βοηθήσει για την ασφαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων.

hxonews

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Π.Τ.Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας κ. Ανδρέας Μαμαντόπουλος τόνισε οτι "απέναντι στην πρόκληση του κορωνοϊού εμείς λέμε ΝΑΙ στον πολιτισμό και τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, με σεβασμό στα μέτρα που προβλέπονται, με σεβασμό απέναντι στον συνάνθρωπο".

Στη συνέχεια, αναλυτική παρουσίαση των μέτρων και των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν ως σήμερα έγινε από την κα Ανδρουλάκη Μαρία, Νοσηλεύτρια.

hxonews

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο δημοτικός σύμβουλος και εντεταλμένος σύμβουλος εθελοντισμού Δήμου Ιεράπετρας κ. Κων/νος Αστροπεκάκης, μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Ιεράπετρας , εκπρόσωποι από την ΕΔΙΚ Ιεράπετρας, το 1ο Σύστημα Προσκόπων, ΚΔΑΠ, πολιτιστικούς συλλόγους, τον Μορφωτικό Σύλλογο Κεντριού, τον Σύλλογο Ανάπτυξης Αγίου Ιωάννη, τον Πολιτιστικό Φυσιολατρικό Σύλλογο Ανατολής, τον Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο Ιεράπετρας «Κρητικός Χορός» κ.α.

Στηρίζουμε τον Πολιτισμό- Τηρούμε τα Μέτρα!

Με εκτίμηση

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής Κύρβεια 2020

Η πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α

Μαρία Σακαδάκη Μπαχλιτζανάκη