Κυριακή 20 Νοέμβρη οι εκλογές στον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας

1:09 μ.μ. - Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016
01:11 μ.μ. - Δευ, 14/09/2016
Image: Κυριακή 20 Νοέμβρη οι εκλογές  στον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας

Από 11.00 ως 18.00, στα γραφεία του Συλλόγου. Μέχρι σήμερα οι υποψηφιότητες. Ποιοι ψηφίζουν

Συνεδριάζει σήμερα για τελευταία φορά το Δ.Σ. του απερχόμενου προσωρινού Συμβουλίου του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου παρουσία της ελεγκτικής επιτροπής και της εφορευτικής επιτροπής,  καθώς ο σύλλογος οδεύει προς τις εκλογές της 20ης Νοεμβρίου.  Στη συνάντηση αναμένεται να παραβρεθούν και υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ. 
Ο πρόεδρος της προσωρινούς διοικούσας επιτροπής κ. Μάνος Καπαράκης δήλωσε στον ΗΧΩ ότι σήμερα Δευτέρα είναι και η τελευταία ημέρα υποβολής υποψηφιοτήτων για όποιο ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στο νέο Δ.Σ. του συλλόγου. Δικαίωμα  υποβολής υποψηφιότητας σύμφωνα με το καταστατικό έχουν όσοι είχαν εγγραφεί στο σύλλογο μέχρι πριν δυο μήνες.  Στις εκλογές μπορούν να ψηφίσουν παλαιά και νέα μέλη ακόμη και όσοι εγγραφούν μέχρι και την τελευταία στιγμή  χωρίς όμως οι νεοεγγεγραμμένοι να μπορούν να υποβάλλουν όπως προαναφέρθηκε ,υποψηφιότητα. 
Ο κ. Καπαράκης κάλεσε τους παραγωγούς να στηρίξουν το σύλλογο ο οποίος σε μια δύσκολη περίοδο έχει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη διεκδίκηση των αιτημάτων των αγροτών