«Κύμα» διεκδικήσεων: Οι ένστολοι ζητούν 13ο μισθό

7:50 μ.μ. - Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018
07:10 μ.μ. - Τετ, 17/50/2018
Image: «Κύμα» διεκδικήσεων: Οι ένστολοι ζητούν 13ο μισθό

Οι ένστολοι οι οποίοι περιμένουν τη επιστροφή των αναδρομικών τους ετοιμάζονται να ασκήσουν αγωγές διεκδικώντας δικαστικά ο καθένας και αναδρομικά επιδόματα εορτών και αδείας ύψους 2.500 ευρώ

 
Πληθαίνουν τα αιτήματα για επιστροφή του 13ου και του 14ου μισθού στους δημοσίους υπαλλήλους καθώς στο χορό των διεκδικήσεων μπαίνουν και οι ένστολοι.
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Νέων», οι ένστολοι οι οποίοι περιμένουν τη επιστροφή των αναδρομικών τους  ετοιμάζονται να ασκήσουν αγωγές διεκδικώντας δικαστικά ο καθένας και αναδρομικά επιδόματα εορτών και αδείας ύψους 2.500 ευρώ.
 
Το κύμα αγωγών μεγαλώνει και ήδη στην κυβέρνηση φοβούνται για μια νέα δημοσιονομική βόμβα που θα σκάσει στην περίπτωση που υπάρξουν τελεσίδικες θετικές αποφάσεις.
Είναι ενδεικτικό ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών έχει ήδη ενημερώσει τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για τη διαδικασία καθώς και για τα σχετικά έγγραφα που θα πρέπει να καταθέσουν έως τις 30 Νοεμβρίου.
Μιλώντας στα «ΝΕΑ» ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, συνταγματάρχης  Ανέστης Τσουκαράκης, τόνισε ότι με την κατάθεση αγωγής οι ένστολοι μπορούν να διεκδικήσουν το δώρο Χριστουγέννων για το 2016, καθώς και δώρα και επίδομα αδείας για τα έτη 2017 και 2018, που συνολικά φθάνουν τις 2.500 ευρώ για τον καθένα.
 
 
in.gr