Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιεράπετρα

11:30 π.μ. - Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015
11:11 π.μ. - Παρ, 27/30/2015
Image: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιεράπετρα

Υπό την προεδρία του δημοτικού συμβούλου κ. Πέτρου Μαστοράκη συνεδρίασε χθες η Επιτροπή Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων του Δήμου Ιεράπετρας.

Κατά τη συνεδρίαση αποφασίστηκαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Τοπική Κοινότητα Κάτω Χωριού που αφορούσαν στην απαγόρευση στάσης στάθμευσης σε δρόμο κοντά στην πλατεία του χωριού.
 
Η συζήτηση για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις Τ.Κ. Καλαμαύκας και Καβουσίου ανεβλήθη, καθώς -όπως ειπώθηκε- θα έπρεπε να είναι παρόντες στη συνεδρίαση οι Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων προκειμένου να δώσουν διευκρινιστικές απαντήσεις στα ερωτήματα των μελών.
 
Αποφασίστηκαν η τοποθέτηση ρυθμιστικής πινακίδας (Ρ-40), η απαγόρευση στάσης στάθμευσης στην οδό Οπλ. Κοκκίνη 16 και Μπαριτάκη, η παραχώρηση θέσεως στάθμευσης για τις ανάγκες της Δημοτικής Αστυνομίας, η τοποθέτηση ρυθμιστικής πινακίδας στον Περιστερά.
 
Επίσης η τοποθέτηση δύο σημάτων Κ-16 στην οδό Παπαναστασίου, που προειδοποιεί για κίνδυνο λόγω συχνής κινήσεως παιδιών καθώς στο σημείο υπάρχει παιδικός σταθμός. Αλλά και η τοποθέτηση ρυθμιστικών πινακίδων στην Γρα Λυγιά, όπου -όπως τονίστηκε- σε κάποια σημεία η τοποθέτηση είναι αναγκαία προκειμένου να διευκολυνθεί η κίνηση των απορριμματοφόρων.
 
ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΜΠΡΟΥ-ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ
anatolh.com