Ξεκίνησε η σήμανση για τον ποδηλατόδρομο – Κλείνουν λακκούβες στην Ιεράπετρα

9:36 π.μ. - Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017
09:08 π.μ. - Σάβ, 05/36/2017
Image: Ξεκίνησε η σήμανση για τον ποδηλατόδρομο – Κλείνουν λακκούβες στην Ιεράπετρα

Προσεχώς προς ελεύθερη χρήση για στάθμευση το δημοτικό οικόπεδο πίσω από το 2ο Νηπιαγωγείο

Η σήμανση  για τον  ποδηλατόδρομο ξεκίνησε να χαράσσεται  επάνω στο  οδόστρωμα σε κεντρικά σημεία της πόλης της Ιεράπετρας. Ο ποδηλατόδρομος εκτός το κέντρο της πόλης , περνάει την οδό Μ. Κατράκη , τα Λύκεια και φτάνει μέχρι και το Βουζουνεράκειο στάδιο.  Στα σημεία αυτά που υπάρχει σήμανση απαγορεύεται η στάθμευση οχημάτων, σύμφωνα με όσα δηλώνει στον ΗΧΩ fm 99,8, ο αντιδήμαρχος κ. Μάνος Λουτσέτης . 
Στη συνέχεια της συνέντευξης αναφέρθηκε στο θέμα της ελεγχόμενης στάθμευσης και στο πότε θα εφαρμοστεί το μέτρο λέγοντας ότι θα πρέπει καταρχήν η πρόταση που έχει συνταχθεί να συζητηθεί στην Επιτροπή Ποιότητας ζωής και στη συνέχεια να έρθει προς ψήφιση στο δημοτικό Συμβούλιο. Πρόσθεσε ότι τις επόμενες ημέρες θα δοθεί προς χρήση το οικόπεδο πίσω από το 2ο Νηπιαγωγείο που  θα εξυπηρετεί  ανάγκες παρκαρίσματος. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και  η χωρητικότητα είναι  μεγαλύτερη από  εκείνη που  υπάρχει στο παραλιακό πάρκινγκ. 
 Ερωτηθείς τέλος για το πότε προβλέπεται να κλείσουν οι λακκούβες που υπάρχουν σε διάφορα σημεία στην πόλη, αρκετές μάλιστα αρκετά επικίνδυνες για την πρόκληση ατυχήματος, απάντησε ότι λόγω διαφόρων αιτιών και κυρίως λόγω καιρικών συνθηκών δεν μπορούσε να έρθει ασφαλτικό κάτι το οποίο ευελπιστούν ότι θα γίνει σήμερα καλώς εχόντων των πραγμάτων 
 








Ακολουθεί συνέντευξη Μ. Λουτσέτη: