Ξεκίνησαν οι εργασίες στο Βουζουνεράκειο Στάδιο Ιεράπετρας

9:08 μ.μ. - Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018
09:07 μ.μ. - Δευ, 23/08/2018
Image: Ξεκίνησαν οι εργασίες στο Βουζουνεράκειο Στάδιο Ιεράπετρας

Tο Βουζουνεράκειο Στάδιο Ιεράπετρας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με τη γεωπόνο του Δήμου δρ. Μαρία Βασαρμιδάκη ώστε να παρακολουθήσει την εξέλιξη των εργασιών

Tο Βουζουνεράκειο Στάδιο Ιεράπετρας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με τη γεωπόνο του Δήμου δρ. Μαρία Βασαρμιδάκη ώστε να παρακολουθήσει την εξέλιξη των εργασιών που ξεκίνησαν να εκτελούνται στο χώρο.
 
Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης:
 
«Μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη χρηματοδότηση έργων στο Βουζουνεράκειο στάδιο ξεκινάμε την εκτέλεση των εργασιών.
 
Στόχος μας είναι η ολοκλήρωση των εργασιών τις επόμενες εβδομάδες και η άμεση  παράδοση του σταδίου στις ομάδες προκειμένου να προπονηθούν για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.
 
Το Βουζουνεράκειο στάδιο φιλοξενεί καθημερινά εδώ και πολλά χρόνια τις ατομικές και ομαδικές αθλητικές δραστηριότητες των δημοτών. Επομένως, είναι απαραίτητο να το συντηρούμε και να  εξασφαλίζουμε τις βέλτιστες συνθήκες άθλησης.
 
Καλώ τις ομάδες και τους αθλητές που αθλούνται στο Βουζουνεράκειο στάδιο να δείξουν την απαραίτητη κατανόηση για όλο το χρονικό διάστημα που θα εκτελούνται οι εργασίες ώστε να αποπερατωθούν το συντομότερο δυνατόν».