Κρούσμα κορωνοϊού σε εργαζόμενη στο ΠΑΓΝΗ

9:56 π.μ. - Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020
09:10 π.μ. - Παρ, 16/56/2020
Image: Κρούσμα κορωνοϊού σε εργαζόμενη στο ΠΑΓΝΗ

Η μαία παραμένει στο σπίτι της σε καραντίνα -Νέο κρούσμα νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο

Σε κατ’ οίκον περιορισμό στο σπίτι της παραμένει μια εργαζόμενη στην Μαιευτική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, η οποία και διαγνώσθηκε με κρούσμα κορωνοϊού.

Η γυναίκα διαγνώστηκε θετική στον ιό την περασμένη Τετάρτη και είναι σε καλή καλή κατάσταση.

Στα πλαίσια του υγειονομικού πρωτοκόλλου που ακολουθήθηκε, ιχνηλάτηση στις επαφές της και σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ δεν εντοπίστηκε θετικό κρούσμα μεταξύ των εργαζομένων του νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Πέμπτη, όπως έγινε γνωστό από τον ΕΟΔΥ ανακοίνώθηκαν έξι νέα κρούσματα στην ΠΕ Ηρακλείου.

Θετικός στον κορωνοϊό έχει διαγνωστεί ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου, Ταξίαρχος Νίκος Σπυριδάκης, ενώ 7 κρούσματα διαγνώστηκαν και σε εργαζόμενους στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου.

Νέο κρούσμα νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο

Να σημειωθεί ότι στο Βενιζέλειο νοσοκομείο από χθες βράδυ νοσηλεύεται ένας 76χρονος που διαγνώστηκε και εκείνος θετικός στον κορωνοϊό.

Ο ηλικιωμένος με ήπια συμπτώματα πήγε στο νοσοκομείο για την διενέργεια του σχετικού τεστ και τελικά βγήκαν τα αποτελέσματα που έδειξαν ότι νοσεί από κορωνοϊό.

Η κατάσταση της υγείας του σύμφωνα και με τον διοικητή του Βενιζελείου χαρακτηρίζεται καλή και παραμένει για νοσηλεία στην κλινική Covid του νοσοκομείου .

neakriti.gr