Κρητική καντάδα στην καρδιά της Αθήνας

10:34 π.μ. - Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019
10:03 π.μ. - Παρ, 29/34/2019
Image: Κρητική καντάδα στην καρδιά της Αθήνας

Από τα μέλη της Φοιτητικής Ένωσης Κρητών Αττικής - ανάμεσα τους και πολλοί νέοι από τη Μεσαρά - με το συγκρότημα του Μιλτιάδη Βαρουχάκη

Τα μέλή της Φοιτητικής Ένωσης Κρητών Αττικής - ανάμεσα τους και πολλοί νέοι από τη Μεσαρά - με το συγκρότημα του Μιλτιάδη Βαρουχάκη, ξεκίνησαν με τα πόδια από το Μέγαρο μουσικής, χόρεψαν στον σταθμό του Μετρό, περπάτησαν ως το Μοναστηράκι, κάνοντας ακόμη δύο στάσεις:


 
Μια στη στάση του Μετρό στον Ευαγγελισμό και άλλη μια έξω από την Βουλή των Ελλήνων στο Σύνταγμα. Έξω από την Βουλή  οι φοιτητές χόρεψαν και τραγούδησαν στην αλλαγή της φρουράς το «Μακεδονία ξακουστή».


 
Όπως γράφει το messaralivegr, «Υπήρχε αφθονη ρακή, κερνούσαμε τους περαστικούς και το γλέντι συνεχίστηκε για πολύ στην πλατεία στο Μοναστηράκι. Στην επιστροφή, το κέρασμα συνεχίστηκε στα βαγόνια του Μετρό καθώς τα όργανα και οι φοιτητές δεν σταμάτησαν ούτε εκεί να τραγουδούν», αναφέρει ένας εκ των συμμετεχόντων.
Όλα αυτά έγιναν στα πλαίσια της προετοιμασίας για το μεγάλο και καθιερωμένο, παραδοσιακό τους γλέντι, που θα πραγματοποιηθεί αυριο και έχει τίτλο: “Καντάδα πάλι... θα γενεί”   
 
ekriti.gr