Κρήτη: Προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του αδελφού του

2:21 μ.μ. - Κυριακή, 7 Απριλίου 2019
02:04 μ.μ. - Κυρ, 07/21/2019
Image: Κρήτη: Προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του αδελφού του

Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα στον Ανακριτή ο 49χρονος άνδρας

Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα στον Ανακριτή, ο 49χρονος άνδρας που πυροβόλησε και σκότωσε τον ίδιο του τον αδελφό στην κεντρική πλατεία στην Ασή Γωνιά.
 
Ο 49χρονος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, εμφανίστηκε μετανιωμένος ωστόσο δεν μπόρεσε να πείσει Εισαγγελέα και Ανακριτή οι οποίοι από κοινού αποφάσισαν την προφυλάκισή του. Σημειώνεται ότι ο 49χρονος απολογήθηκε χωρίς συνήγορο υπεράσπισης. 
 
Το φονικό, που προκάλεσε σοκ στο χωριό, έγινε για προσωπικές διαφορές μεταξύ των δύο αδελφών, ενώ όπως δήλωσε στο ekriti ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης, ο 49χρονος έριξε τρεις σφαίρες στο κεφάλι του 72χρονου και μία στον θώρακα.
 
Αμέσως μετά την πράξη του διέφυγε με μοτοσικλέτα ωστόσο μετά από ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η τοπική ΕΛ.ΑΣ ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονικής επίθεσης, εντοπίστηκε στις Βρύσες Αποκορώνουν και φόρεσε χειροπέδες.
 
 
ekriti.gr