Κρήτη: Εξιχνιάστηκε υπόθεση ληστείας με λεία περίπου 20.000 ευρώ

3:34 μ.μ. - Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019
03:05 μ.μ. - Πέμ, 30/34/2019
Image: Κρήτη: Εξιχνιάστηκε υπόθεση ληστείας με λεία περίπου 20.000 ευρώ

Τον λόγο τώρα έχει η δικαιοσύνη

Μετά από πολύμηνες αστυνομικές έρευνες εξιχνιάστηκε τελικά υπόθεση ληστείας με λεία περίπου 20.000 ευρώ που είχε σημειωθεί τον Μάρτιο του 2018 σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου.
 
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, εργαζόμενοι με μεθοδικό τρόπο κατάφεραν να οδηγηθούν στα ίχνη του δράστη και να τον συλλάβουν. Όπως αποδείχθηκε στην υπόθεση εμπλέκεται ένας 30χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και με την οποία αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηρακλείου προκειμένου να λογοδοτήσει για τις πράξεις του.
 
Η ληστεία είχε σημειωθεί την 1η Μαρτίου 2018 σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου με θύμα έναν 41χρονο. Τα ξημερώματα της ημέρας εκείνης, άγνωστος άνδρας με καλυμμένο το πρόσωπό του ακινητοποίησε τον 41χρονο με την απειλή όπλου και του απόσπασε χρηματικό ποσό ύψους 19.500 ευρώ.
 
Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο ΙΧ φορτηγό που οδηγούσε και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Οι αστυνομικοί ερευνώντας την υπόθεση οδηγήθηκαν στα ίχνη του βασικού υπόπτου και σήμερα το πρωί πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο καθώς και θήκες μεταφοράς πυροβόλου όπλου.
 
Η διαδικασία της προανάκρισης συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο φερόμενος ως δράστης είχε συνεργούς κι άλλα άτομα.
 
 
cretapost.gr