Κρήτη – Έκκληση βοήθειας για τον 30χρονο Νίκο που δίνει μάχη με τον καρκίνο

11:43 π.μ. - Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019
11:08 π.μ. - Δευ, 26/43/2019
Image: Κρήτη – Έκκληση βοήθειας για τον 30χρονο Νίκο που δίνει μάχη με τον καρκίνο

Ο Νίκος νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ Ηρακλείου Κρήτης με λέμφωμα

Το όνομά του ΝΙΚΟΣ ΚΑΜΗΛΑΚΗΣ ένα παιδί της διπλανής πόρτας πατέρας μιας μικρής πριγκίπισσας που περιμένει να γυρίσει σύντομα πίσω στο σπίτι ο δικός της ΗΡΩΑΣ, δεν ειναι κάποιος επώνυμος, δεν είναι κάποιος viral ειναι όμως κ αυτός άνθρωπος όπως όλοι και η ασθένεια εδώ δεν κάνει διακρίσεις είτε είσαι επώνυμος είτε ανώνυμος.

 
Θα μπορούσε να ειναι το δικό μας παιδί, ο δικός μας αδερφός ο δικός μας φίλος, ο καρκίνος του χτύπησε την πόρτα και τον δοκιμάζει με την απορια να δει πόσο δυνατός μπορεί να ειναι. Ο Νίκος ειναι μαχητής και παλεύει με την ασθένεια αυτή εδώ και 2 χρονια και όμως αντέχει, τα αποθέματα δύναμης καποια στιγμή όμως θα εξαντληθούν, και πριν γίνει αυτο ας βοηθήσουμε όλοι με όποιο τρόπο μπορούμε.
 
Ο Νίκος νοσηλευεται στο ΠΑΓΝΗ  Ηρακλείου Κρητης ΜΕ ΛΕΜΦΩΜΑ. Βρίσκεται στο στάδιο δεύτερης θεραπείας και μέχρι  τον Δεκέμβριο το αργότερο θα μεταβεί σε ένα από τα δυο κέντρα μεταμοσχευσης είτε στην Αθήνα είτε στην Θεσσαλονίκη για μεταμόσχευση μυελού τον οστών
 
Ο Νικος χρειάζεται αμεσα αίμα και αιμοπετάλια, όσοι μπορείτε δώστε αίμα και δείγμα για αιμοπετάλια στα κοντινά σας κέντρα αιμοδοσίας για λογαριασμο στον  ΝΙΚΟ ΚΑΜΗΛΑΚΗ με νοσηλεία στο ΠΑΓΝΗ  Ηρακλείου Κρητης. Τηλέφωνα επικοινωνίας ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΠΑΓΝΗ 2810-392483 2810-392481
 
Η οικογενεια του Νικου έχει βρεθεί σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, Ξέρουμε ότι οι καταστάσεις που βιώνουμε όλοι μας ειναι δύσκολες όμως όποια βοήθεια μπορούμε να δώσουμε για τον ίδιο θα ειναι σημαντική.
 
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΡ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
 
IBAN GR20-0172-7700-0057-7008-3532-708
 
Δικαιούχοι λογαριασμού: Νικος Καμηλακης και Αννα Καμηλακη
 
kouzoulo.gr