Κρίσιμες για το μέλλον του Νοσοκομείου Ιεράπετρας οι εκλογές στον Σύλλογο Εργαζομένων

12:24 μ.μ. - Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2022
12:02 μ.μ. - Δευ, 21/24/2022
Image: Κρίσιμες για το μέλλον του Νοσοκομείου Ιεράπετρας οι εκλογές στον Σύλλογο Εργαζομένων

Πληροφορίες για ενστάσεις

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθούν αύριο Τρίτη 22 Φλεβάρη στον Σύλλογο εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας. Σύμφωνα με τον απερχόμενο αντιπρόεδρο κ. Δ. Βλασσάκη οι εκλογές θα γίνουν παρουσία δικαστικού επιμελητή. Θα στηθούν δυο κάλπες, μια για το Δ.Σ. και μια για την εκλογή εκπροσώπων στην ΠΟΕΔΥΝ. Θα υπάρχουν πλέον του ενός ψηφοδέλτια με υποψήφιους για το Δ.Σ. Στόχος να προκύψει ένα νέο υγιές Δ.Σ. που θα ασχοληθεί με τα θέματα που απασχολούν το Νοσοκομείο και τους εργαζόμενους, τόνισε.

Πρόσθεσε ότι η επόμενη μέρα δεν είναι εύκολη όταν το Νοσοκομείο «φωτογραφίζεται» όπως προκύπτει από δηλώσεις κυβερνώντων και υπάρχει έκδηλη ανησυχία για το μέλλον του νοσοκομείου. Παρά το γεγονός ότι γίνεται προσπάθεια για προσλήψεις προσωπικού, για την εγκατάσταση του αξονικού κλπ. Επιπλέον όμως υπάρχει προβληματισμός για το πως θα λειτουργήσουν γενικότερα τα νοσοκομεία στη χώρα μιας και ιδιώτες γιατροί εισέρχονται στα νοσοκομεία και από την άλλη γιατροί στα δημόσια νοσοκομεία θα μπορούν να διατηρούν ιδιωτικό ιατρείο. Όλα αυτά καθώς και τα εσωτερικά θέματα θα απασχολήσουν το νέο Δ.Σ. , σημείωσε ο κ. Βλασσάκης.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του Ηχώ 99,8, στον Δικαστικό Αντιπρόσωπο έχει κατατεθεί ένσταση κατά της εκλογικής διαδικασίας αναφορικά με τα ψηφοδέλτια και μάλιστα οι υπογράφοντες της ένστασης ζητούν την μετάθεση της εκλογική διαδικασίας.