Κρητικός καθηγητής δημιούργησε πρωτοποριακό πρόγραμμα και το δωρίζει

2:39 μ.μ. - Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020
02:08 μ.μ. - Τετ, 26/39/2020
Image: Κρητικός καθηγητής δημιούργησε πρωτοποριακό πρόγραμμα και το δωρίζει

Στους μαθητές του Λυκείου Βιάννου

Νεαρός Καθηγητής Φυσικής δωρίζει πρωτοποριακό πρόγραμμα στους μαθητές του Λυκείου Βιάννου.

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα-σειρά μαθημάτων που απευθύνεται σε μαθητές της Γ'΄Λυκείου που παρακολουθούν το μάθημα Φυσικής Θετικού Προσανατολισμού, δημιούργησε ο καθηγητής Φυσικής, Μάνθος Δαμουλάκης, ο οποίος ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη.

Μέσω του προγράμματος, οι μαθητές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αναλυτική θεωρία, τεστ πολλαπλής επιλογής, διαγωνίσματα, λυμένα θέματα παλαιότερων εξετάσεων αλλά και βίντεο-προσομειώσεις φαινομένων και βίντεο με επίλυση επιλεγμένων ερωτημάτων και ασκήσεων. Αξιοσημείωτο είναι πως υπάρχει η δυνατότητα τηλεδιασκέψεων σε πραγματικό χρόνο!

Το πρόγραμμα αυτό, πέρα απ'το ότι παρέχει ένα τεράστιο εύρος επιλογών στους μαθητές του συγκεκριμένου προσανατολισμού, μπορεί να αποβεί καθοριστικό για παιδιά που ζουν στην επαρχία με όλες τις αντικειμενικές δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν.

Ο κ. Δαμουλάκης, ο οποίος κατάγεται από την Άνω Βιάννο, ανέφερε στο viannitika.gr, ότι προτίθεται να διαθέσει δωρεάν το πρόγραμμα στους μαθητές του Λυκείου Βιάννου, του οποίου οι μαθητές ζουν σε περιοχές απομακρυσμένες από τα αστικά κέντρα.