Κρήτη: Νεκρός 18χρονος σε νέο τροχαίο - Ο 3ος σε 30 ώρες και το 47ο θύμα του 2022

8:55 π.μ. - Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022
08:10 π.μ. - Σάβ, 29/55/2022
Image: Κρήτη: Νεκρός 18χρονος σε νέο τροχαίο - Ο 3ος σε 30 ώρες και το 47ο θύμα του 2022

Τρίτωσε το κακό... που λένε στην Κρήτη καθώς μετά τους δύο νεκρούς σε τροχαία στο Μπαλί και στα Σταυράκια ακόμη ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του με τη μηχανή. Μάλιστα πριν χρόνια είχε σκοτωθεί και αδερφός του με τον ίδιο τρόπο. Πλέον τα θύματα της ασφάλτου για το 2022 φτάνουν τα 47!

Τρίτωσε το κακό με του νεκρούς από τροχαία στην Κρήτη αφού το βράδυ της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου λίγο πριν τα μεσάνυχτα ακόμη ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του στην Κρήτη οδηγώντας τη μηχανή του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν 18χρονο ο οποίος σκοτώθηκε στην περιοχή Περιβόλια στα Χανιά όταν δύο μοτοσυκλέτες συγκρούστηκαν μετωπικά στην οδό Μάνου με αποτέλεσμα ένας 18χρνονος, βουλγαρικής καταγωγής, να χάσει τη ζωή του και ένας 22χρονος, οδηγός της άλλης μηχανής να τραυματιστεί φέροντας ευτυχώς μόνο ορθοπεδικά τραύματα. Τραγική ειρωνεία όπως αναφέρουν τοπικά μέσα των Χανίων είναι ότι ο 18χρονος που έχασε τη ζωή του είχε έναν αδερφό ο οποίος πριν από λίγα χρόνια είχε σκοτωθεί με πανομοιότυπο τρόπο στον ΒΟΑΚ στο ύψος των Περιβολίων.

Το νέο θανατηφόρο στα Χανιά ήταν το τρίτο που καταγράφτηκε στην Κρήτη μέσα σε περίπου 30 ώρες από το δυστύχυμα που σημειώθηκε στις 5 το απόγευμα στον ΒΟΑΚ στο ύψος της περιοχής Μπαλί με νεκρή την 60χρονη Ουρανία Κιαγιά-Μουρτζανού και μόλις 12 ώρες από το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο σκοτώθηκε ο 36χρονος Διονύσης Ξυδιάς στα Σταυράκια όταν η μηχανή του "καρφώθηκε" σε δέντρο.

Με τον θάνατο του 18χρονου στα Χανιά η λίστα των θυμάτων της ασφάλτου ανεβαίνουν στους 47 από την αρχή του 2022 προκαλώντας τεράστιο προβληματισμό για το γεγονός ότι πολλοί κρητικοί χάνουν τις ζωές τους σε τροχαία δυστυχήματα και κυρίως χωρίς αιτία.

Νέα Κρήτη