Κρήτη: Αντίστροφη μέτρηση για τους νέους αντιπεριφερειάρχες

9:54 π.μ. - Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021
09:05 π.μ. - Δευ, 10/54/2021
Image: Κρήτη: Αντίστροφη μέτρηση για τους νέους αντιπεριφερειάρχες

Ίσως κι εντός της μέρας ή το αργότερο έως αύριο, αναμένεται να ανακοινωθεί το νέο σχήμα των θεματικών αντιπεριφερειαρχών στην Κρήτη από τον Περιφερειάρχη, Σταύρο Αρναουτάκη

Είναι γνωστό ότι η θητεία των αντιπεριφερειαρχών έληξε στις 30 Απριλίου και το τελευταίο διάστημα οι συζητήσεις και οι ζυμώσεις ήταν συνεχείς για τα νέα πρόσωπα.

Ο Σταύρος Αρναουτάκης θα συνεχίσει τις αξιοκρατικές επιλογές ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του “Ράδιο Κρήτη” οι αλλαγές θα είναι δομικές.

Ο Περιφερειάρχης σκοπεύει να αλλάξει τους 5 από τους 8 θεματικούς αντιπεριφερειάρχες, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε αξιόλογα στελέχη να αναδείξουν τις δυνατότητες τους και να εργαστούν ο καθένας από το νέο του πόστο.

Ούτως ή άλλως, ο κ. Αρναουτάκης επιθυμεί να φτιάξει, και πάλι, μία δυνατή ομάδα με την οποία θα δώσει την προεκλογική μάχη εάν επιλέξει να είναι ξανά υποψήφιος στις επόμενες περιφερειακές εκλογές.

Στο πλαίσιο αυτό, θέλει να δώσει την ευκαιρία και σε νέα πρόσωπα να δοκιμαστούν.

Σε κάθε περίπτωση, οι επίσημες ανακοινώσεις θα βάλουν τέλος στην αγωνία όσων θα αποχαιρετήσουν το κτήριο της πλατείας Ελευθερίας αλλά και στους νέους ενοίκους.

ekriti.gr