Κοζάνη: 11χρονος έτρεχε να ξεφύγει από αγέλη αδέσποτων και τον χτύπησε αυτοκίνητο

9:00 π.μ. - Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2020
09:02 π.μ. - Πέμ, 06/00/2020
Image: Κοζάνη: 11χρονος έτρεχε να ξεφύγει από αγέλη αδέσποτων και τον χτύπησε αυτοκίνητο

Τροχαίο με θύμα έναν 11χρονο, ο οποίος προσπαθούσε να διαφύγει από αγέλη σκύλων, σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, στην οδό Λαρίσης στην Κοζάνη

Πιο συγκεκριμένα, ο ανήλικος, κατευθυνόμενος σπίτι του λίγο πριν τις 20:00, δέχθηκε επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκυλιών και, στην προσπάθειά του να διαφύγει, τον χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο.

Ο οδηγός του ΙΧ, ο οποίος σταμάτησε ακαριαία και κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ, προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον ανήλικο, στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του από το σοκ που υπέστη, ενώ το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και κατά μήκος όλου του σώματος.

Όπως αναφέρει το kozanilife.gr, η μητέρα του 11χρονου, η οποία δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά προς κάθε υπεύθυνο, εμφανώς σοκαρισμένη, είπε: «Πρέπει να μας σκοτώσουν τα παιδιά και να λάβουν τα μέτρα τους οι αρμόδιοι. Δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλο πρέπει να συμβεί;

Καθημερινά έχουμε και ένα περιστατικό εδώ στην περιοχή από επιθέσεις της γνωστής αγέλης, έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των περαστικών. Αύριο θα είναι κάποιο άλλο παιδί και εύχομαι να μην έχουμε χειρότερα. Το παιδί μου είναι σοκαρισμένο, δεν μας μιλούσε για πολλές ώρες. Αυτή τη φιλοζωία θέλουν να δείξουν στα παιδιά μας; Άραγε ο Δήμαρχος περπατάει ελεύθερα;»

tiskakomoiras.com