Κορωνοϊός: Και τα 97 δείγματα αρνητικά από τον Δήμο Φαιστού

8:52 π.μ. - Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020
08:08 π.μ. - Τρί, 11/52/2020
Image: Κορωνοϊός: Και τα 97 δείγματα αρνητικά από τον Δήμο Φαιστού

Ευχάριστα τα νέα από τη Μεσαρά - Τέλος στην αγωνία

Ανακούφιση αλλά όχι εφησυχασμό φέρνει η είδηση από τον Δήμο Φαιστού. Και τα 97 άτομα τα οποία υπεβλήθησαν σε τεστ κορωνοϊού από τον Δήμο Μεσαράς είναι αρνητικά.

Τα αποτελέσματα που βγήκαν πριν περίπου μία ώρα, όπως δήλωσε ο δήμαρχος Φαιστού στο neakriti.gr κ. Νικολιδάκης δίνουν ελπίδες και είναι πολύ ενθαρρυντικά, ωστόσο δεν πρέπει να «εφησυχάζουμε, να ξεφεύγουμε», όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

«Είμαστε απίστευτα ικανοποιημένοι», είπε, «αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τηρούμε με θρησκευτική ευλάβεια τα μέτρα, ακόμα και όλοι εκείνοι που υπεβλήθησαν σε τεστ θα πρέπει να συνεχίσουν να προσέχουν, αυτό το λέω και το ξαναλέω», τόνισε.

«Το πρόβλημα εξακολουθεί αν είναι δίπλα μας, για να είμαστε σίγουροι ότι θα το πολεμήσουμε, να είμαστε προσεκτικοί και να κάνουμε αυτό που πρέπει, ο καθένας ξεχωριστά», επανέλαβε ο κ. Νικολιδάκης.

Αναφορικά με τη λειτουργία του δήμου και πότε θα επανέλθει στην κανονικότητα ο κ. Νικολιδάκης, μας είπε ότι στη θέση τους θα βρίσκονται αύριο Τρίτη, οι υπάλληλοι που έκαναν τεστ την πρώτη ημέρα και βγήκε αρνητικό.

Ο δήμος όπως διευκρίνισε δε θα ανοίξει για το κοινό, αλλά οι υπάλληλοι θα καλύψουν οτιδήποτε έκτακτο προκύψει. «Προέχει η ασφάλεια των δημοτών, δεν προέχει μόνο η ασφάλεια του Δήμου», όπως μας είπε.

Σημειώνεται ότι στο νοσοκομείο εξακολουθεί νοσηλεύεται η ηλικιωμένη γυναίκα, που ήρθε με τον σύζυγό της από την Αθήνα, η οποία μεταφέρθηκε το Σάββατο στο ΠΑΓΝΗ, ενώ ο σύζυγός της σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό τηρώντας τις εντολές των γιατρών.

neakriti.gr