Κορωνοϊός: Επιβεβαιωμένα κρούσματα σε NBA και Γιουβέντους - Διακόπτεται το πρωτάθλημα

8:56 π.μ. - Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020
08:03 π.μ. - Πέμ, 12/56/2020
Image: Κορωνοϊός: Επιβεβαιωμένα κρούσματα σε NBA και Γιουβέντους - Διακόπτεται το πρωτάθλημα

Το πρωτάθλημα του NBA διακόπτεται μέχρι νεοτέρας λόγω κορωνοϊού μετά την γνωστοποίηση πως ο Ρούντι Γκομπέρ έχει προσβληθεί από τον ιό. Θετικός και παίκτης της Γιουβέντους

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο NBA αναφορικά με τον κορονοϊό που πλήττει όλο τον κόσμο. Αρχικά ο αγώνας των Θάντερ με τους Τζαζ αναβλήθηκε, καθώς όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα ο Ρούντι Γκομπέρ έχει προσβληθεί από κορονοϊό.

hxonews

Μόλις γνωστοποιήθηκε το θέμα με τον Γάλλο σέντερ, το NBA με επίσημη ανακοίνωσή του ανέφερε πως αποφασίστηκε η διακοπή του πρωταθλήματος μέχρι νεοτέρας. Με τους αγώνες να γίνονται συνέχεια, από την στιγμή που ένας παίκτης βρέθηκε θετικός, θα πρέπει αρχικά να κάνουν εξετάσεις οι παίκτες όλων των ομάδων και μετά θα αποφασιστεί το πότε θα αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα.

Γιουβέντους: Θετικός στον κορονοϊό ο Ρουγκάνι

Το ποδόσφαιρο είναι και αυτό θύμα του κορωνοϊού και μέχρι τις 3 Απριλίου δεν θα υπάρχει δράση στην Ιταλία. Παράλληλα, η Γιουβέντους «πάγωσε» στην είδηση πως ο Ντανιέλε Ρουγκάνι έχει προσβληθεί από τον ιό.

Μπορεί να είναι ασυμπτωματικός, ωστόσο τέθηκε σε καραντίνα και απομένει να δούμε τις επόμενες κινήσεις της Γιούβε ενόψει του επαναληπτικού με τη Λυών. Ο έμπειρος αμυντικός θα χάσει το ματς, ωστόσο ο φόβος κυριαρχεί στα αποδυτήρια της ομάδας.

Οι ιθύνοντες έχουν έρθει σε επαφή με την UEFA, μιας και τις επόμενες ημέρες υπάρχει το μεγάλο ραντεβού του Champions League.

dikaiologitika.gr