Κοπή της πίτας του Συλλόγου Τριτέκνων Λασιθίου

3:38 μ.μ. - Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018
03:01 μ.μ. - Δευ, 29/38/2018
Image: Κοπή της πίτας του Συλλόγου Τριτέκνων Λασιθίου

Απολογισμός, Γενική Συνέλευση & αρχαιρεσίες για νέο Δ.Σ.

Με αρκετή προσέλευση τρίτεκνων από όλο το νομό πραγματοποιήθηκε η κοπή της Αγιοβασιλιάτικης πίτας του συλλόγου στο Επιμελητήριο Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο.

Στην αρχή της εκδήλωσης ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Χαβάκης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, και έκανε μια σύντομη αναφορά στο σύλλογο και το έργο του. Ακολούθησε η προβολή ενός βίντεο με τις δράσεις, τις συμμετοχές σε προγράμματα, τις δωρεές που μπόρεσε να κάνει στα τέσσερα νοσοκομεία  αλλά και από τη συμμετοχή σε δράσεις της Ομοσπονδίας. Στη συνέχεια η ομιλία του επικεντρώθηκε στο Δημογραφικό πρόβλημα, τα επιδόματα, τις διεκδικήσεις αλλά και τα θετικά που έχουν ψηφιστεί για τους τρίτεκνους.
 
Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί από τους προσκεκλημένους. Παρευρέθηκαν και χαιρέτισαν οι Εκπρόσωποι των Μητροπόλεων, οι Βουλευτές του νομού κ. Μανόλης Θραψανιώτης και Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Μανόλης Κλώντζας, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου Μανόλης Πεπόνης, οι Διοικητές των νοσοκομείων Νεάπολης και Ιεράπετρας Νικόλαος Παντιέρας και Γιώργος Αρακαδάκης αντίστοιχα, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λασιθίου Γιώργος Μπαρμπούνης. Επίσης, παρούσα ήταν η Αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου Δέσπω Καρνιαδάκη, ενώ διαβάστηκε χαιρετισμός από το Διοικητή του νοσοκομείου Σητείας Μανόλη Μιχελάκη.
 
Μετά τη διανομή της πίτας και τα άλλα κεράσματα ξεκίνησε η Γενική συνέλευση και ακολούθησαν οι Αρχαιρεσίες για το νέο Δ.Σ. Μετά την καταμέτρηση (όλων των ψηφοδελτίων, από όλο το νομό) αναδείχτηκαν οι παρακάτω (κατά αριθμό ψήφων):
 
Για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: Χαβάκης Γεώργιος, Αλέξη Καλλιόπη, Κουτάντου Ευρυδίκη (Βίκη), Λάμπρου Άγγελος, Τσαμπανάκη Ελένη, Τζανοπούλου Μαρία, Λάμπρου Άναστασία.
Για την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ: Χαβάκης Γεώργιος, Αλέξη Καλλιόπη, Λάμπρου Αναστασία, Τζανοπούλου Μαρία, Τσαμπανάκη Ελένη.
Για την ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ: Κοκκινάκη Δέσποινα, Ζερβός Μανόλης, Παπαδάκης Μανόλης
Τις επόμενες ημέρες ο πλειοψηφών θα απευθύνει πρόσκληση στους νεοεκλεγέντες για συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ.
 
Ευχαριστήριο
 
Ο σύλλογος ευχαριστεί όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους, τον Πρόεδρο του Επιμελητήριου Θωμά Χαριτάκη για την παραχώρηση της αίθουσας, τους δήμους Σητείας και Ιεράπετρας για την παραχώρηση των αιθουσών για τις αρχαιρεσίες, τα ΜΜΕ για την προβολή της εκδήλωσης, το S/M Χαλκιαδάκη για την προσφορά του δώρου για το φλουρί και όλους όσους με τον τρόπο τους βοήθησαν στο «δύσκολο» αυτό διήμερο.
 
 
Πηγή: anatolh.com