Κοπή της πίτας της δημοτικής παράταξης «Ιεράπετρα Νέα Πορεία»

4:00 μ.μ. - Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2018
04:09 μ.μ. - Κυρ, 02/00/2018
Image: Κοπή της πίτας της δημοτικής παράταξης «Ιεράπετρα Νέα Πορεία»

«Το 2018 θα είναι η χρονιά υλοποίησης σημαντικών έργων» υπόσχεται ο Δήμαρχος

 
 
Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Παράταξης «Ιεράπετρα Νέα Πορεία» παρουσία του Δημάρχου κ.Θεοδοσίου Καλαντζάκη, του ιερέα π.Αθανασίου Ταρλαντέζου, των Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Προέδρων, Συνεργατών του Δημάρχου και μελών της δημοτικής παράταξης.
 
Ο Δήμαρχος απηύθυνε τις ευχαριστίες του σε όλους τους παρευρισκόμενους για την ανταπόκριση στο κάλεσμά του αλλά και για τη συλλογική και ατομική συμβολή τους στον καθημερινό αγώνα επίλυσης προβλημάτων, παραγωγής έργου και διεκδίκησης των συμφερόντων του Δήμου Ιεράπετρας.
 
Στη συνέχεια ο κ.Καλαντζάκης ανέφερε μεταξύ άλλων:
 
«Με τη βοήθεια όλων σας έχουμε καταφέρει, υπερνικώντας τις υφιστάμενες δύσκολες συγκυρίες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, να προσφέρουμε ουσιαστικό έργο στο Δήμο μας, προχωρώντας εκεί που οι άλλοι σταματούν.
 
Το 2018 θα είναι η χρονιά υλοποίησης σημαντικών έργων για την Ιεράπετρα κι επειδή δεν αρκούμαστε μόνο στα λόγια, σκοπεύουμε μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να παρουσιάσουμε αναλυτικά το έργο της παρούσας Δημοτικής Αρχής.
 
Η δουλειά και οι προσπάθειές μας έχουν αρχίσει ήδη να καρποφορούν και συνεχίζουμε να μένουμε αφοσιωμένοι στους στόχους μας και στον προγραμματισμό μας για υλοποίηση σημαντικών έργων.
 
Εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία κι ένα ευτυχισμένο 2018 για όλους σας».