Κοπή της πίτας στο Σύλλογο Εργαζομένων Γ.Ν.Ιεράπετρας

3:16 μ.μ. - Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2018
03:01 μ.μ. - Τρί, 02/16/2018
Image: Κοπή της πίτας στο Σύλλογο Εργαζομένων Γ.Ν.Ιεράπετρας

Παρουσία του Δημάρχου και μελών της δημοτικής αρχής.

Σήμερα, Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του  Νοσοκομείου Ιεράπετρας πραγματοποιήθηκε η τελετή κοπής της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου-Κ.Υ. Ιεράπετρας από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο.
 
Ο Σεβασμώτατος ευχήθηκε σε όλους και ιδιαίτερα στους εργαζόμενους καλή χρονιά και δύναμη στο σημαντικό για την τοπική κοινωνία μας έργο τους. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε όλοι οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διασφάλιση της υγείας των συνανθρώπων μας. Επίσης, ευχήθηκε καλή ανάρρωση στον ιατρό και πρώην Πρόεδρο Συλλόγου των Εργαζομένων του Νοσοκομείου κ. Αντώνη Τσικαλουδάκη.
 
Ο Αν. Διοικητής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας κ. Γεώργιος Αρακαδάκης ευχαρίστησε την Εκκλησία και προσωπικά τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Κύριλλο, που πάντα είναι δίπλα τους και έμπρακτα στηρίζει τις προσπάθειες για εύρυθμη λειτουργία και ενίσχυση του νοσοκομείου.
 
Στην τελετή παρέστησαν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδ. Καλαντζάκης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Αργ. Πανταζής και κ. Μαρία Ρουμελιωτάκη, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Υγείας κ. Αντ. Πετράς, η Διοικήτρια των Νοσοκομείων Νομού Λασιθιου κ. Μαρία Σπινθούρη, ο Αν. Διοικητής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας κ. Γεώργιος Αρακαδάκης, ο Γραμματέας του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας κ. Χαραλ. Κανάκης, ο υπεύθυνος του Ε.Κ.Α.Β. Ιεράπετρας κ. Γεώργιος Αγγελάκης, το ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό του Νοσοκομείου.