Κοπή Αγιοβασιλόπιτας του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

11:07 π.μ. - Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017
11:01 π.μ. - Δευ, 02/07/2017
Image: Κοπή Αγιοβασιλόπιτας του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Το μεσημέρι της Τρίτης 31 Ιανουαρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, περιστοιχούμενος από τον υπεύθυνο Εφημέριο του Νοσοκομείου Αιδεσιμολ. Πρωτ. Εμμανουήλ Μολυμπάκη, ευλόγησε και έκοψε την Αγιοβασιλόπιτα του Συλλόγου των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Ο Σεβ. κ. Κύριλλος ευχήθηκε χρόνια πολλά, υγεία και δύναμη στους παρισταμένους Διοικητές, τους εργαζομένους και το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου, και σημείωσε ότι το Ίδρυμα αυτό που ίδρυσε ο μακαριστός προκάτοχός του Μητροπολίτης Ιεράς και Σητείας Φιλόθεος Μαζοκοπάκης την δεκαετία του 1950, με την βοήθεια των Αχέπας της Αμερικής, έχομε όλοι χρέος να το κρατήσομε ζωντανό καταβάλλοντας κάθε φιλότιμη προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων στελέχωσης  και λειτουργίας του, ώστε παρά την οικονομική δυσκαμψία των μνημονιακών καιρών, να μπορέσει να κρατηθεί ζωντανό και να εξυπηρετεί τους κατοίκους της περιοχής.
Χαιρετισμούς και ευχές απηύθυναν επίσης η Διοικήτρια των Διασυνδεμένων Νοσοκομείων του Ν. Λασιθίου κ. Μαρία Σπινθούρη, ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γεώργιος Αρακαδάκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ιεράπετρας κ. Αντ. Τσικαλουδάκης, ο κ. Ιωάννης Πετράκης, εκ μέρους των Ιατρών του Νοσοκομείου, η κ. Βαρβάρα Μερεσεντόγλου, εκ μέρους του Νοσηλευτικού προσωπικού και η Αντιδήμαρχος του Δήμου Ιεράπετρας κ. Χρύσα Χατζημαρκάκη.
 
Πηγή: imis.gr