Kοπή πίτας και εγγραφές νέων μελών Σκακιστικού Ομίλου Ιεράπετρας

6:52 μ.μ. - Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2024
06:02 μ.μ. - Δευ, 05/52/2024
Image: Kοπή πίτας και εγγραφές νέων μελών Σκακιστικού Ομίλου Ιεράπετρας

Kατά την διάρκεια της εκδήλωσης, θα τιμηθεί ο κ. Γιώργος Σετάκης για την προσφορά του .

Ο νεοσύστατος Σκακιστικός Όμιλος Ιεράπετρας (Σ.Ο.Ι) προσκαλεί τους πολίτες και του φορείς της Ιεράπετρας στην κοπή πίτας του σωματείου μας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στις 7.00μμ στον α΄ όροφο του Δημαρχείου (αίθουσα «Μελινάκι»).

Η εκδήλωση θα είναι μια ευκαιρία για να γνωρίσετε τα μέλη του συλλόγου μας, να μάθετε για τις δραστηριότητες που αναπτύξαμε στη μέχρι τώρα πορεία μας και τα σχέδιά μας για το μέλλον του σκακιού στην Ιεράπετρα. Ταυτόχρονα, για πρώτη φορά, θα έχετε την ευκαιρία να στηρίξετε την προσπάθεια μας και να γίνεται μέλη του σωματείου μας!

Επίσης, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, θα τιμηθεί ο κ. Γιώργος Σετάκης για την προσφορά του στην ανάπτυξη και διάδοση του σκακιού στην πόλη μας.

Σας περιμένουμε όλους με χαρά και ενθουσιασμό να γιορτάσουμε μαζί την αρχή της νέας σκακιστικής περιόδου για την Ιεράπετρα!

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πρόεδρο του συλλόγου, Μπαρμπεράκη Κωστή στο τηλέφωνο 6970126268 ή στο email ierapetrachess@gmail.com.

Εκ του ΔΣ

Σκακιστικός Όμιλος Ιεράπετρας