Κοπή Βασιλόπιτας στο Ιερό Ησυχαστήριο Άξιον Εστί Ιεράπετρας

9:38 π.μ. - Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2024
09:01 π.μ. - Πέμ, 04/38/2024
Image: Κοπή Βασιλόπιτας στο Ιερό Ησυχαστήριο Άξιον Εστί Ιεράπετρας

Το πρωί της Tρίτης 2 Ιανουαρίου 2024 ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος επισκέφτηκε τον Ιερό Ησυχαστήριο Αναστάσεως του Κυρίου και Άξιον Εστί Ιεράπετρας

Το πρωί της Tρίτης 2 Ιανουαρίου 2024 ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος επισκέφτηκε τον Ιερό Ησυχαστήριο Αναστάσεως του Κυρίου και Άξιον Εστί Ιεράπετρας, προκειμένου να ευχηθεί στην Αδελφότητα για το νέος έτος και να ευλογήσει την Βασιλόπιτα, όπως πράττει σε όλα τα μοναστήρια της Μητροπολιτικής περιφέρειάς του στην έναρξη κάθε νέας χρονιάς.

Ο Σεβασμιώτατος αφού ευλόγησε και διένειμε την Βασιλόπιτα στο Αρχονταρίκι της Μονής, ευχήθηκε ολόψυχα στην Καθηγουμένη Χριστονύμφη Μοναχή και στις Αδελφές της Μονής το αρξάμενο νέο έτος να είναι ευλογημένο, ειρηνικό, με πνευματική και σωματική υγεία και πολλούς πνευματικούς καρπούς.

Τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Κύριλλο συνόδευαν οι εξυπηρετούντες τις λειτουργικές ανάγκες του Ησυχαστηρίου Εφημέριοι της Ενορίας Τιμίου Σταυρού Ιεράπετρας Πανοσιολ. Αρχιμ. Φιλόθεος Δοργιάκης και πρωτ. Εμμ. Μολυμπάκης, ο Αιδεσιμ. πρωτ. Σάββας Λιναρδάκης, Αρχιερατικός Επίτροπος Β´ Περιφέρειας και προϊστάμενος της Ενορίας Ελεούσας Ιεράπετρας, και ο Διάκονος Θεμιστοκλής Μπεϊνάς.