Κοινωνικό Παντωπολείο Ιεράπετρας: Συγκέντρωση σχολικών ειδών καθημερινά ως τις 1400 το μεσημέρι

11:51 π.μ. - Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2024
11:09 π.μ. - Τετ, 04/51/2024
Image: Κοινωνικό Παντωπολείο Ιεράπετρας: Συγκέντρωση σχολικών ειδών καθημερινά ως τις 1400 το μεσημέρι

Καλούμε φορείς, συλλόγους, επιχειρήσεις και πολίτες να ανταποκριθούν στη δράση αυτή και να βοηθήσουμε όλοι μαζί, οι μαθητές να πάνε στο σχολείο με χαμόγελο και τη σχολική τους τσάντα γεμάτη!!

Σε λίγες μέρες θα χτυπήσει το κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας  συγκεντρώνουμε σχολικά είδη και τσάντες για μαθητές Νηπιαγωγείου – Δημοτικού - Γυμνασίου και Λυκείου καθ’ όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου για τις οικογένειες   που είναι εγγεγραμμένες στη Δομή.

Καθημερινά, από τις 9:00 έως τις 14:00 και για όλο τον μήνα, όποιος επιθυμεί, μπορεί να προσφέρει σχολικές τσάντες (σε καλή κατάσταση σε περίπτωση που  είναι μεταχειρισμένες), διάφορα σχολικά είδη και γραφική ύλη (κασετίνες, στυλό, μολύβια, γόμες, τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους ,γεωμετρικά όργανα, ψαλιδάκια κλπ. ) στο χώρο της Δομής, στην οδό Νικηφόρου Φωκά 20.  

Καλούμε φορείς, συλλόγους, επιχειρήσεις και πολίτες να ανταποκριθούν  στη δράση αυτή και να βοηθήσουμε  όλοι μαζί, οι μαθητές να πάνε στο σχολείο με χαμόγελο και τη σχολική τους  τσάντα γεμάτη!!

Σας ευχαριστούμε!!

                                          Ο συντονιστής  Δημήτριος Μιχελάρος