Κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Κρήτης

10:44 π.μ. - Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021
10:11 π.μ. - Δευ, 15/44/2021
Image: Κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Κρήτης

Νέες κινητοποιήσεις, αρχής γενομένης από την Τρίτη, αποφάσισαν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Κρήτης

Κατά τη διάρκεια της παγκρήτιας συνάντησης συνεταιριστών, αγροτοσυνδικαλιστών, βουλευτών, δημάρχων και άλλων φορέων, την οποία συγκάλεσε η Παγκρήτια Επιτροπή Αγώνα Αγροτών στα γραφεία της Ένωσης Ηρακλείου χθες (14/11), αποφασίστηκε η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Όπως τονίστηκε στη σύσκεψη, η συνάντηση με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης απέβη άκαρπη, ενώ κανένα από τα βασικά προβλήματα του κλάδου δεν λύθηκε.

hxonews

Έτσι, την Τρίτη 16 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω από το Παγκρήτιο Στάδιο. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσουν πορεία στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και ακολούθως στην Περιφέρεια Κρήτης, ενώ θα καταλήξουν στον ΟΠΕΚΕΠΕ, όπου θα κάνουν κατάληψη επ’ αόριστον. Ανάλογη κατάληψη θα πραγματοποιηθεί στο υποκατάστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ στα Χανιά.

Επίσης αποφασίστηκε να ζητηθεί συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτακη τον οποίο θα επισκεφθεί αντιπροσωπεία αποτελούμενη από 3 βουλευτές, 3 εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και 3 εκπροσώπους των αγροτοκτηνοτρόφων για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν, με τους αγροτοκτηνοτρόφους να τονίζουν ότι η κατάληψη θα λήξει μόνο όταν συναντηθούν με τον πρωθυπουργό.

efsyn.gr