Απόντες οι αγρότες της Ιεράπετρας από την ενημερωτική συνάντηση του Συλλόγου τους για το συλλαλητήριο

10:30 π.μ. - Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017
10:03 π.μ. - Παρ, 03/30/2017
Image: Απόντες οι αγρότες της Ιεράπετρας από την ενημερωτική συνάντηση του Συλλόγου τους για το συλλαλητήριο

Κάλεσμα από τη γραμματέα του Δ.Σ για μεγαλύτερη συμμετοχή

Ενημερωτικές συναντήσεις για την προετοιμασία για το αγροτικό συλλαλητήριο της 8ης Μαρτίου έγιναν εχθές από τον Ενιαίο Αγροτικό σύλλογο Ιεράπετρας. Έγινε καταρχήν συνεννόηση με τα δημοπρατήρια ώστε να τα κρατήσουν κλειστά την ημέρα του συλλαλητηρίου και χθες το βράδυ ενημέρωση για τους ενδιαφερόμενους αγρότες που θέλουν τα ταξιδέψουν. Η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν η αναμενόμενη και γραμματέας του Αγροτικού συλλόγου κα Κατερίνα Τσικαλουδάκη που μίλησε στον ΗΧΩ απεύθυνε κάλεσμα στους αγρότες να ενεργοποιηθούν και να συμμετάσχουν στον αγώνα. 
 
Τα δημοπρατήρια όπως ανέφερε  θα είναι κλειστά , οι αγρότες που δεν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν ως την Αθήνα καλό θα είναι να μην κόψουν και κάλεσε όλους τους αγρότες  να μεταβούν  στην Αθήνα για να συμμετάσχουμε στην παγκρήτια κινητοποίηση. Δυστυχώς τα μέτρα είναι δυσβάσταχτα και το χειρότερο είναι ότι έρχονται και άλλα μέτρα που πλήττουν τον πρωτογενή τομέα. Ο κόσμος πρέπει να ενεργοποιηθεί , να σηκωθεί από τον καναπέ και με την ενεργή συμμετοχή του να αντισταθεί στα μέτρα αυτά. 
 
Για το καράβι η συμμετοχή είναι 20 ευρώ  μετ επιστροφή ,υπάρχει έκπτωση για όποιον θέλει  καμπίνα ή να πάρει το όχημά του. Η ΕΑΣ Ιεράπετρας αλλά και η Ομάδα Παραγωγών της  Ανατολής θα διαθέσουν για τα μέλη τους το ποσό προκειμένου να διευκολυνθούν

Ακολουθεί συνέντευξη της κ. Κ. Τσικαλουδάκη