Κηφισιά: μαθήτρια είχε αυτοκτονήσει από το ίδιο μπαλκόνι που έπεσε ο 6χρονος

6:22 μ.μ. - Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017
06:02 μ.μ. - Δευ, 13/22/2017
Image: Κηφισιά: μαθήτρια είχε αυτοκτονήσει από το ίδιο μπαλκόνι που έπεσε ο 6χρονος

Τραγική σύμπτωση με αφετηρία το μπαλκόνι από το οποίο έπεσε ο 6χρονος το Σάββατο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του

Τραγική ειρωνεία ή δραματικό το παρελθόν του διαμερίσματος της Κηφισιάς από το οποίο έπεσε ο 6χρονος το περασμένο Σάββατο, με αποτέλεσμα να καταλήξει την Κυριακή.
 
Τον Ιούνιο του 1997 μία 18χρονη από την Νίκαια έμαθε ότι «κόπηκε» σε δύο μαθήματα στις Πανελλήνιες. Λίγες ώρες αφού το πληροφορήθηκε, από έναν συμμαθητή της, πήρε ένα σακβουαγιάζ κι έφυγε από το σπίτι της.
 
Αφού περιφέρθηκε για ώρες, γύρω στις 12:30 της 18ης Ιουνίου έφτασε στην οδό Ζηρίνη 23 στην Κηφισιά. Χτύπησε το κουδούνι του άγνωστου διαμερίσματος του 4ου ορόφου και ζήτησε από τον τότε ένοικό του να την αφήσει να μπει να πλύνει τα ματωμένα χέρια της.
 
Ανυποψίαστος ο 70χρονος της επέτρεψε να μπει στο σπίτι του, όμως εκείνη δεν πήγε στο μπάνιο, αλλά από μια ανοικτή πόρτα βγήκε στο μπαλκόνι και πήδηξε στο κενό.
 
Οι ένοικοι της πολυκατοικίας ειδοποίησαν τις Αρχές και η κοπέλα μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, εισήχθη στο χειρουργείο και στις 15:00, την ίδια μέρα υπέκυψε στα τραύματά της.
 
Το μπαλκόνι από το οποίο έκανε τότε η 18χρονη τη βουτιά στο θάνατο, είναι το ίδιο με αυτό που έπεσε ο 6χρονος το Σάββατο. 
 
Πηγή: ant1news.gr