Κι άλλο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στον Άγιο Νικόλαο

5:47 μ.μ. - Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020
05:08 μ.μ. - Παρ, 14/47/2020
Image: Κι άλλο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στον Άγιο Νικόλαο

Συνολικά τρία τα νέα κρούσματα στην Κρήτη.

Ακόμα ένα κρούσμα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε στο Λασίθι μετά την ιχνηλάτηση των επαφών του πρώτου κρούσματος στον Άγιο Νικόλαο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, θετικό στον κορωνοϊό βρέθηκε συγγενικό πρόσωπο του πρώτου κρούσματος. Φαίνεται ωστόσο πως δεν υπάρχουν άλλα πρόσωπα θετικά στον κορωνοϊό από το στενό ή ευρύτερο περιβάλλον.

Το θετικό κρούσμα παρουσιάζει ήπια συμπτωματολογία και παραμένει σε κατ'οίκον περιορισμό μαζί με τα υπόλοιπα μέλη που ορίζονται ως στενές επαφές του, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ.

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε και η ιατρός της περιοχής κ. Αθηνά Καρπούζη με ανάρτηση της.

hxonews

Ένα κρούσμα στο Ηράκλειο και ένα στο Ρέθυμνο

Την ίδια ώρα δεύτερο κρούσμα επιβεβαιώθηκε στο Ρέθυμνο.Σύμφωνα με το goodnet.gr, μία 52χρονη νοσηλεύεται στην πτέρυγα covid του νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Η 52χρονη προσήλθε με συμπτώματα στο νοσοκομείο, όπου παραμένει νοσηλευόμενη σε καλή κατάσταση.

Ταυτόχρονα έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών της, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ίδια δεν είχε ταξιδεψει εκτός Ρεθύμνου.

Πρόκειται για το δεύτερο κρούσμα μέσα σε δύο μέρες, αφού χθες επιβεβαιώθηκε ως θετική στον covid 19 μια 23χρονη που παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι της.

Ακόμη , ένα νέο κρούσμα επιβεβαιώθηκε σε τραπεζικό κατάστημα στο Ηράκλειο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπάλληλος βρέθηκε θετικός όταν επέστρεψε από διακοπές.

cretalive